چهارشنبه 18 شهریور 1405

مدارس و دانشگاه‌های کردستان تا پایان سال جاری تعطیل شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مدارس و دانشگاه‌های کردستان تا پایان سال جاری تعطیل شد

سنندج - ایرنا - براساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا تمام مدارس مقاطع مختلف تحصیلی و دانشگاه‌های کشور از جمله استان کردستان تا پایان سال جاری تعطیل است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه در حاشیه ششمین جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با ویروس کرونا با تشریح محورهای این جلسه از مردم خواست تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را فرصتی برای مسافرت تلقی نکنند که این امر باعث گسترش شیوع ویروس کرونا در کشور شود.

سعید نمکی اضافه کرد: خواهش من از مردم این است که این تعطیلی را به معنی راه افتادن در جاده‌ها تلقی نکنند ضمن اینکه از برخی هموطنان گلایه داریم که در کمال بی خیالی از خط قرمزها عبور کرده و هم برای خود و هم برای سایر مردم، مشکلاتی ایجاد کرده‌اند.

مدارس استان کردستان از ابتدای اسفند با شیوع ویروس کرونا تعطیل شد و دانشگاه ها نیز در دو هفته گذشته تعطیل بوده اند با این حساب مدارس و دانشگاه ها عملا تا 15 فروردین سال آینده تعطیل خواهند بود.

وی از مردم خواست در منزل بمانند و یادآور شد: تشدید کنترل ایاب و ذهاب هم با کمک استاندارها و نیروی انتظامی و سازمان بسیج در کنار سایر همکاران ما انجام می‌شود و در ورودی و خروجی شهرها اگر به موارد مسافران مشکوک یا آلوده پی ببریم، قطعا آنها به قرنطینه برده و تا 14 روز در شرایط قرنطینه نگهداری می‌کنیم.

براساس گفته وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برگزاری کنکور کارشناسی ارشد و دکترا هم به تعویق افتاد و بعدا زمان آن اعلام می‌شود.

طبق اعلام وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بر اساس نتایج آزمایشگاهی مجموع مبتلایان به این بیماری در کشور به سه هزار و 513 نفر افزایش یافته است و تاکنون 21 بیمار مبتلای قطعی به ویروس کرونا در این استان شناسایی شده‌اند که شهرستان سقز با 12 بیمار، بالاترین آمار را دارد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*