مدیرکل هنرهای نمایشی کشور: تئاتر در سبد فرهنگی خانوادهها قرار گیرد
همدان - ایرنا - مدیرکل هنرهای نمایشی کشور با بیان اینکه جشنوارههای هنری متعلق به همه اقشار مردم است گفت: همه باید از ظرفیت جشنوارهها بهرهمند شوند و این محصول باید در سبد فرهنگی هر خانواده قرار بگیرد.
به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، کاظم نظری در جریان بازدید از سالنهای برگزاری جشنواره و نشست با سرپرستان گروههای نمایشی همدان افزود: گروههای تئاتری با دشواری یک محصول فرهنگی تولید میکنند و جشنوارهها فرصتی برای ارائه این آثار نمایشی است.
وی با تاکید بر اینکه نباید تئاتر شهرستانها را دست کم گرفت اضافه کرد: تئاتر شهرستانها ویترین فرهنگی هر استان است و این آثار در کنار هم، ویترین فرهنگی کشور را تشکیل میدهند.
مدیرکل هنرهای نمایشی کشور خاطرنشان کرد: هنرمندان نور چشم ما هستند و هر جای این مرزوبوم که مشغول به فعالیت باشند جایگاه ارزشمندی دارند.
نظری با تأکید بر اینکه جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان با نام همدان عجین شده و در جهان شناخته شده و مورد توجه است، گفت: انتظار داریم جشنواره به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
وی از تئاتر کودک و نوجوان به عنوان یکی از مقولههای کلیدی در فرهنگ و هنر نام برد و گفت: اعتبارات مورد نیاز این حوزه را مدیریت کرده تا این جشنواره به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان هم در این دیدار از جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان به عنوان یک دیپلماسی فرهنگی یاد کرد.
مسعود ویژه با بیان اینکه ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان همه ظرفیت خود را برای برگزاری شایسته این جشنواره به کار گرفته است، خاطرنشان کرد: همه سالنهای اجرا، برای برگزاری جشنواره تجهیز و آماده شدهاند.
وی تأکید کرد: دبیرخانه و کمیتههای اجرایی جشنواره 12خردادماه همزمان با میلاد با سعادت حضرت معصومه (س)، آغاز به کار می کند.
دبیر بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان نیز گفت: این جشنواره، جزو 20 جشنواره برتر کودک و نوجوان در سطح جهان است که در بین نهادهای بینالمللی مانند یونیسف و استیج جهانی از اهمیت بسزایی برخوردار است.
امیر مشهدی عباس خواستار حمایت و مشارکت استانداری همدان شد و افزود: زمان صحبت از جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان، این جشنواره در بین هنرمندان به نام همدان شناخته میشود.
وی تصریح کرد: همه کودکان و نوجوانان این سرزمین باید از تئاتر بهرهمند شوند همچنین همه نمایشهای جشنواره به صورت VOD ضبط شده و برای ارائه در شهرستانهای مختلف، در اختیار تلویزیون تئاتر قرار میگیرد.
مدیرامور جشنوارههای ادارهکل هنرهای نمایشی هم، از توجه به بحث کاهش آسیبهای اجتماعی در این دوره از جشنواره خبر داد و گفت: در دوره بیست و هفتم علاوه بر بخشهایی که همیشه مطرح بوده در راستای گسترش دایره شرکتکنندگان و ایجاد امکان برای حضور هنرمندان دارای نیازهای خاص و هنرمندان فعال نمایشهای ایرانی 2 بخش هم به جشنواره اضافه شد.
مهدی حاجیان با تأکید بر کارکرد اجتماعی هنر و تئاتر، افزود: بخش ویژه نمایشهای هنرمندان با نیازهای خاص و بخش نمایشهای زیر 18 سال در این راستا به جشنواره اضافه شده است.
وی توجه به نمایشهای آیینی سنتی را از دیگر نکات مورد توجه در بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان برشمرد.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری همدان نیز گفت: همدان سابقه دیرینهای در زمینه فرهنگ و هنر دارد و در زمینه برگزاری جشنوارههای فرهنگی و هنری سرآمد است.
غلامرضا فریدونی اظهارداشت: نماینده ولی فقیه در استان و استاندار همدان، دغدغههای اساسی در حوزه کودک و نوجوان دارند و این مسأله در شورای فرهنگ عمومی استان همدان هم مورد تأکید ویژه قرار میگیرد.
وی با تاکید بر اینکه زیرساختهای برگزاری جشنواره در همدان فراهم است، گفت: این جشنوارهها میتوانند ابراز مناسبی برای تربیت نسل کودک و نوجوان بر اساس فرهنگ اسلامی و ایرانی باشند.
بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، با هدف تقویت مهارت، رشد آگاهی و اعتماد به نفس فرزندان ایران زمین از طریق نمایش، از اول تا ششم تیرماه سال جاری با شعار «تئاتر، پرواز پروانههای خیال» در شهر تاریخی همدان برگزار میشود.