مراکز آموزش علمی کاربردی دارای کارنامه پژوهشی می شوند
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام کرد: صدور کارنامه پژوهش و فناوری برای کلیه مراکز آموزشی در سال جاری در دستور کار این معاونت قرار دارد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام کرد: صدور کارنامه پژوهش و فناوری برای کلیه مراکز آموزشی در سال جاری در دستور کار این معاونت قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی جلسه مشترک معاون پژوهش و فناوری به همراه مدیران این حوزه با رؤسای واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.
علی صدر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، به تشریح عملکرد حوزه معاونت در دوره جدید فعالیت دانشگاه و برنامههای در دست اقدام این معاونت پرداخت.
وی ضمن تأکید بر توجه جدی رؤسای واحدهای استانی در اعطای رشتههای مرتبط با حوزه کسب و کار و تجاری سازی به مراکز، از واحدها خواست در پذیرشهای بعدی دانشجو در دانشگاه، از اعطای رشتههای تحصیلی تجاری سازی، مدیریت کسب و کار، بازاریابی، حقوق کسب و کار و سایر رشتههای مرتبط، به مراکز آموزشی غیرفعال در عرصه نوآوری و فناوری بطور جدی پرهیز نمایند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: کمیته پژوهش و فناوری با حضور واحدهای استانی منتخب و با دبیری رئیس واحد استانی البرز و با همکاری مؤثر واحدهای استانی آذربایجان غربی، قزوین، کرمان، کهکیلویه و بویراحمد و زنجان تشکیل گردید و چالشها و راهکارهای مربوط به توسعه و تقویت حوزه پژوهش و فناوری با همفکری واحدها بررسی شد و برنامههای پیشنهادی در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.
صدر افزود: طبق برنامه ریزی بعمل آمده در راستای تکمیل زیست بوم نوآوری و فناوری دانشگاه تشکیل 32 مرکز رشد در سطح واحدهای استانی، برگزاری 300 رویداد استارتاپی تقاضا محور، تشکیل 32 خانه خلاق و نوآوری در واحدهای استانی، تشکیل 550 مرکز نوآوری در مراکز علمی کاربردی کشور و افزایش سه برابری مراکز نوآوری دانشگاه تا سال آینده، ایجاد 10 کلینیک مشاوره اشتغال و توسعه کسب و کار در واحدهای استانی تا انتهای سال جاری، ایجاد 30 شتاب دهنده تخصصی، راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری علمی کاربردی، جذب 35 نیروی امریه ارتباط با صنعت و جامعه، ایجاد پردیسهای علم و فناوری در واحدهای صنعتی علمی کاربردی، انتخاب کارآفرینان نمونه دانشگاه، انتشار اولین نشریه مطالعات علمی کاربردی در دانشگاه، برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش در سطح 32 واحد استانی و فعال سازی سامانه ثبت و ارزیابی فعالیتهای پژوهش و فناوری مراکز آموزشی در سامانه RMIS و صدور کارنامه پژوهش و فناوری برای کلیه مراکز آموزشی در سال جاری در دستور کار معاونت قرار دارد.
وی در ادامه توضیحاتی در خصوص برنامهها و فعالیتهای در دست اقدام در حوزه فناوری اطلاعات شامل ارتقا و بروز رسانی سامانههای دانشگاه، راه اندازی سامانه موبایلی دانشجویان، طرح هوشمندسازی دانشگاه، سامانه هوشمند تحلیل اطلاعات، راه اندازی شرکت خدمات آموزشی هوشمند، تقویت زیرساخت امنیت فاوا، راه اندازی شرکت دانش بنیان در حوزه ارائه خدمات نوین فاوا ارائه کرد.
در ادامه رؤسای واحدهای استانی به ارائه نقطه نظرات، پیشنهادات و راهکارهای مربوطه در جهت تقویت و توسعه فعالیتهای پژوهشی و فناوری پرداختند و مدیران حوزه پژوهش و فناوری توضیحات لازم را ارائه کردند.