مرکز آمار
مرکز آمار
بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی از وضعیت بازار مسکن در شهر تهران در سال 1400، متوسط قیمت مسکن از 33 میلیون تومان در هر مترمربع عبور کرد و هنوز آثار آغاز شروع ساخت 4 میلیون مسکن در کاهش قیمتها دیده نشده.
شرط اول تحول اقتصاد با کمک مجموعههای دانش بنیان خروج آنها از شرایط گلخانهای و آزمایشگاهی است. در حوزه هایی مثل کشاورزی، صنعت و همچنین مسکن به عنوان لکوموتیو پیشران اقتصاد ایران، بایستی تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، پایه ریزی شود.
حسین صمصامی اقتصاددان می گوید: «خرمشهر ارزی» ما دست دشمن افتاده، اما متوجه نیستیم و ضمن عقبنشینی سنگربهسنگر به نفع دشمن، به او کوچه میدهیم تا پیش بیاید و گرا میدهیم تا سرزمین ما را بزند! با این شرایط منتظر تضعیف بیشتر پول ملی کشور باشید!
یک کارشناس اقتصادی معتقد است ساخت و سازی پیشران اقتصاد است که بر پایه صنعت باشد و باید از سنتی سازی مسکن فاصله بگیریم.
در یک گزارش عنوان شده است: "بررسی متغیرهای اقتصادی در حدود شش ماه فعالیت دولت سیزدهم حاکی از بهبود شاخصهای اقتصاد کلان است."
سخنگوی دولت با اشاره به کاهش نرخ بیکاری کشور تاکید کرد: انشاءالله بارفع محدودیتهای کرونایی، رشد شرکتهای دانشبنیان و رونق اقتصادی، چشمانداز اشتغال درسال جدید روشنتر است.
سخنگوی دولت با اشاره به کاهش 0.7 درصدی نرخ بیکاری در پاییز نسبت به تابستان نوشت: بارفع محدودیتهای کرونایی، رشد شرکتهای دانشبنیان و رونق اقتصادی، چشمانداز اشتغال درسال جدید روشنتر است.
سخنگوی دولت با انتشار پیامی در فضای مجازی نوشت: انشاالله بارفع محدودیتهای کرونایی، رشد شرکتهای دانشبنیان و رونق اقتصادی، چشمانداز اشتغال درسال جدید روشنتر است.
بهادری جهرمی گفت: مطابق اعلام مرکز آمار، نرخ بیکاری با کاهش 0/7 درصدی از 9.6 در تابستان به 8.9 در پاییز 1400 رسیده است.
سخنگوی دولت در توئیتی نوشت: نرخ بیکاری با کاهش 0/7 درصدی از 9.6 در تابستان به 8.9 در پاییز 1400 رسیده است.
مطابق اعلام مرکز آمار، نرخ بیکاری با کاهش 0/7 درصدی از 9.6 در تابستان به 8.9 در پاییز 1400 رسیده و کاهش نرخ بیکاری بانوان در همین بازه 2درصد بوده است.
سخنگوی دولت گفت: نرخ بیکاری با کاهش 0/7 درصدی از 9.6 در تابستان به 8.9 در پاییز 1400 رسیده است.
در یک گزارش عنوان شده است: "بررسی متغیرهای اقتصادی در حدود شش ماه فعالیت دولت سیزدهم حاکی از بهبود شاخصهای اقتصاد کلان است."
تجربه اقتصاد ایران در چند سال اخیر نشان می دهد که خروج سرمایه با شوک های قیمت ارز شدت می گیرد، چون صاحبان دارایی ها (زمین، مسکن، سهام و...) و آنها که درآمدشان به دلار (و هزینه شان به ریال) است ارز خارج می کنند (نه عامه مردم که درآمدشان به ریال است و هزینه شان به ریال)، زیرا که ارزش دارایی و درآمد آنها بیش از افزایش قیمت ارز بالا می رود.