یک‌شنبه 8 شهریور 1405

مرگ چهره‌های فرهنگی داغی در دل تاریخ همدان است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مرگ چهره‌های فرهنگی داغی در دل تاریخ همدان است

همدان - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان در پیامی با تسلیت درگذشت "سیدحمید محمودی" گرافیست، طراح و شاعر جوان همدانی گفت: مرگ چهره‌های فرهنگی داغی ماندگار در دل تاریخ این دیار است و شاید تا چند دهه پروراندن امثال آنها طول می‌کشد.

احمدرضا احسانی روز شنبه درگذشت این شاعر جوان را موجب تاسف و تالم اهالی فرهنگ و هنر دانست و برای خانواده آن مرحوم صبر و شکیبایی مسالت کرد.

وی خاطرنشان کرد: پر کردن جای خالی شخصیت های فرهیخته هنر و ادب همدان کار بسیار دشواری است و نبود آنها برای همیشه در تاریخ این دیار احساس می‌شود.

«رقص جویده» نخستین مجموعه شعر این شاعر جوان متخلص به «درخت همدانی» است که به تازگی منتشر شد.

او سال 1376 در همدان متولد شد و در دانشگاه هنر اسلامی تبریز دانش آموخت و علاوه بر شاعری در طراحی و گرافیک هم مهارت داشت.

سعید خضاعی استاد برجسته نقاشی و مهدی کاشی روزنامه نگار از قربانیان کرونا در همدان هستند که چندی پیش جامعه هنری استان در سوگشان نشست.

بر اساس آمار ظهر روز جمعه سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون 338 هزار و 825 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 169 نفر در 24 ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به 19 هزار و 331 نفر رسیده است.

به گفته سیما سادات لاری، از دیروز تا امروز 24 مرداد 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 2 هزار و 501 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که یک هزار و 173 نفر از آنها بستری شدند.

*س_برچسب‌ها_س*