دوشنبه 26 مرداد 1405

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

دبیر چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر اسامی داروان این دوره را اعلام کرد.

فرازی از دعای شب مبعث بر این حقیقت اشاره دارد که مبعث تجلی اعظم الهی است و بزرگان بر این باورند که شاید این تجلی اعظم، حقیقت و باطن قرآن باشد.

دو امر «تهذیب و تزکیه نفوس» و «تعلیم کتاب و حکمت» دو هدف بزرگ نهایی بعثت پیامبر (ص) را تشکیل می‌دهد.

پس از یک سوم ابتدایی فیلم، روایت در حال درجا زدن و به نوعی کش پیدا می‌کند. در فصل پایان‌بندی فیلم عملا روایت فیلم پیش نمی‌رود و مخاطب را کلافه می‌کند.

این که چرا نویسندگان فیلم گمان بردند که بدون این خط انحرافی پایانی و نمادهای گل‌درشت، پیام معنوی آنان به تماشاگر منتقل‌نشده باقی می ماند، احتمالا به زیادی دست‌کم گرفتن درک و بصیرت تماشاگر باز می گشت.

به لحاظ فنی که ظاهرا دلیلی برای این برداشت‌های کش‌دار و دیالوگ‌های کسالت‌بار وجود ندارد، مگر این که دلیل آن صرفا آب بستن و کش آوردن داستان یک تله‌فیلم 40 دقیقه‌ای به زمان یک فیلم سینمایی بوده باشد.

مسئله این است که ما باید از این حادثه - که مادر همه‌ی حوادث دوران حیات مبارک پیغمبر است - درس بگیریم. همه‌ی این بیست‌وسه سال درس است.

مراسم چهل و یکمین جایزه کتاب سال و سی و یکمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، پیش از ظهر چهارشنبه (18 بهمن 1402) با ابراهیم رئیسی در تالار وحدت برگزار شد.

«قلب رقه» که به دعوی کارگردان قرار بود یک "عاشقانه‌ای در دل یک التهاب" باشد. بیان سرراست این جمله‌پردازی شاعرانه این است که ایشان تصمیم گرفت یک نجلای 3 منتهی با امکانات بیگ‌پروداکشن بسازد!