پنج‌شنبه 1 آبان 1404

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

فرهنگی وب‌گاه مشرق نیوز

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه مدعیان آزادی فراموش کرده‌اند که فرهنگ را نمی‌توان تحریم کرد، گفت: ادامه تحریم‌ها فقط نشانه شکست تحریم‌های قبلی و زوال ناتوی فرهنگی است.

آیت‌الله بهجت می‌فرمود: کرامات از ضریح امام رضا (ع) بیشتر از ضریح امام حسین (ع) ظاهر می‌شود، بنابراین باید نعمت حرم امام رضا (ع) را مغتنم بشماریم.

یک صفحه از قرآن کریم با دستخطی منسوب به امام هشتم (ع) در موزه قرآن و کتابت تبریز نگهداری می‌شود.

محمد محمدعلی، داستان‌نویس و نویسنده رمان‌هایی چون «برهنه در باد»، شامگاه پنج‌شنبه 23 شهریور درگذشت.

با توجه به افزایش انتقادات از قسمت اول فصل دوم، باید از سازندگان پرسید آیا فصل اول زخم‌کاری آنقدر موفق بوده که فصل دوم آن ساخته شد. شنیده‌های حاکی از آن است که قرارداد فصل سوم نیز منعقد شده است!

بر اساس سیره سیاسی رسول اکرم (ص) اگر «صلح‌طلبی» با پشتوانه «اقتدار» نباشد، شکننده است.

رهبری می‌فرمایند: دوران امام مجتبی‌(علیه‌الصلاهوالسلام) و حادثه صلح آن بزرگوار با معاویه، یا آن چیزی که به نام صلح نامیده شد، حادثه سرنوشت‌ساز و بی‌نظیری در کل روند انقلاب اسلامیِ صدر اول بود.

برخی از زائران عراقی مدینه منوره برای نخستین‌بار با برپایی موکبی در نزدیکی مسجدالنبی (ص) با نوای «هلا بالزوار» از زائران پذیرایی کردند.

عکاسی در مدینه منوره سال‌ها ممنوع بود؛ تا اینکه محمد صادق بیگ، مهندس و نقشه‌بردار ارتش مصر 143 سال قبل به حج رفت و برای نخستین‌بار در تاریخ عکس‌هایی از مدینه و مکه را ثبت و ماندگار کرد.

باور این که پیامبر رحمت و مهربانی هم عصبانی شوند، سخت است ولی در تاریخ مواردی ذکر شده که رسول خدا (ص) به گونه‌ای خشمگین می‌شدند که کسی جلودارش نبود.

کتاب چهلنشان در قطع رقعی و 195 صفحه به قلم امیرحسین کاوه؛ توسط انتشارات راز مهر در شهریور ماه 1402 منتشر شد.

در واقع، هنر امام حسن (ع) این بود که در دوراهی اسلام و سلطنت مسلمانان را به اسلام هدایت کردند و اسلام را از تحریف نجات دادند.

همزمان با روز ملی سینما مدیران سازمان سینمایی سوره با جمال شورجه نویسنده و کارگردان پیشکسوت سینما دیدار کردند.