سه‌شنبه 11 شهریور 1404

مشکلات واحدهای راکد استان اردبیل رفع می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مشکلات واحدهای راکد استان اردبیل رفع می‌شود

اردبیل - ایرنا _ استاندار اردبیل گفت: مشکلات واحدهای راکد در شهرستان‌های مختلف این احصا شده و اقدامات لازم بر رفع و ورود به چرخه فعالیت انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، اکبر بهنامجو روز شنبه در جلسه برنامه‌ریزی برای فعال‌سازی واحدهای نیمه‌فعال و غیرفعال استان تصریح کرد: برای سال جاری 74 واحد در بخش صنعت و معدن و 96 واحد در بخش کشاورزی برای فعال‌سازی شناسایی شده است.

او اظهارکرد: مشکلات این واحدهای راکد و نیمه فعال از جمله مشکلات بانکی و یا دیگر مشکلات سرمایه‌گذاری شناسایی و هماهنگی‌های لازم با بانک‌ها انجام می‌شود.

بهنامجو افزود: در صورتی که سرمایه‌گذار واحد راکد و نیمه‌فعال به دلایلی از جمله مالی و یا کم رونق بودن تولید نسبت به ادامه تولید اقدام نکند، واحد تولیدی به سرمایه‌گذاری دیگر با خط تولید متفاوت معرفی و واگذار می‌شود.

وی بیان کرد: با ایجاد هماهنگی و تشکیل کمیته‌های تخصصی مقرر شد به صورت روزانه و با بررسی مسائل و مشکلات و حل آنها و همچنین تامین نقدینگی موردنیاز و یا تغییر کاربری با نگاه نیاز بازار این واحدها به چرخه تولید باز گردند.

بهنامجو افزود: در شهرستان‌ها جلسات ستاد تسهیل با دستور کار فعال‌سازی واحدهای غیرفعال و نیمه‌فعال تشکیل و تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای فعال کردن نمایشگاه مجازی برای انعکاس فعالیت‌های انجام گرفته در این زمینه خبرداد و گفت: در این نمایشگاه که شامل تمامی شهرستان‌های استان است، فعالیت‌های در حال انجام نیز به اطلاع عموم خواهد رسید.

وی افزود: در سال گذشته 59 واحد غیرفعال و نیمه‌فعال در بخش صنعت، معدن و تجارت و 46 طرح در بخش کشاورزی _ دام طیور و صنایع تبدیلی استان با حل مشکلات و تامین نقدینگی و مواد اولیه به چرخه تولید برگشتند.

*س_برچسب‌ها_س*