مصلای امام خمینی
مصلای امام خمینی
تهران - ایرنا - رهبر معظم انقلاب اسلامی در جریان بازدید از نمایشگاه کتاب تهران کتاب را موضوع مهمی خواندند و تاکید کردند: فرهنگ سازی کشور همواره احتیاج به کتاب دارد و بهرغم گسترش فضای مجازی، کتاب همچنان درجایگاه بسیار والای خود قرار دارد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) با حضور در مصلای امام خمینی (ره) از سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب بازدید کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز (یکشنبه) با حضور در محل مصلی تهران از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید کردند. رهبر انقلاب اسلامی در این بازدید ضمن گفتگو با ناشران و فعالان عرصه کتاب و قلم، در جریان تازههای نشر قرار گرفتند. برگزاری این رویداد مهم فرهنگی و بینالمللی از سال 1366 در زمان ریاست جمهوری آیتالله خامنهای آغاز شده و...
حضرت آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دیدن کردند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز با حضور در مصلای امام خمینی (ره) از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید کردند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز با حضور در مصلای امام خمینی (ره) از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید کردند.
صبح امروز رهبر انقلاب از سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب بازدید کردند.
غرفه انتشارات بنیاد سینمایی فارابی در ایام برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران میزبان علاقهمندان به حوزه کتاب و سینما میشود.
غرفه انتشارات بنیاد سینمایی فارابی در ایام برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با اختصاص تخفیف و تسهیلات ویژه میزبان علاقهمندان به حوزه کتاب و سینماست.
محقق حوزه خانواده در نشست «سبک زندگی و جمعیت» تصریح کرد: در حال حاضر جامعه ایران تنها یکدهم با تله جمعیتی فاصله دارد. هرچند برخی از استانها مثل استان گیلان هماکنون وارد تله جمعیتی شدهاند.
مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با حضور در محل برگزاری نمایشگاه تهران ضمن بازدید از بخشهای مختلف نمایشگاه کتاب گفت: به نظرم استقبال مردم از کتابهای دفاع مقدس نسبت به ادوار گذشته بیشتر شده است.
آیین معرفی کتاب «علامه و انقلاب» نوشته رضا اکبری آهنگر و وحید خضاب عصر دیروز پنجشنبه 21 اردیبهشت توسط انتشارات شهید کاظمی برگزار شد.
کتاب «سقیفه و خلافت» در صدد آن است تا فارغ از بحثهای جانبدارانه و با تکیه بر مشترکات میان متون تاریخی، روایت ابوحیان در مورد سقیفه را از منظر تاریخ، ادبیات و باورها راستیآزمایی کند و نگاه منصفانه و تحلیلی نو را از یک سند تاریخی ارائه کند.