مطب خصوصی پزشکان در سنندج فعال است
سنندج - ایرنا - رییس سازمان نظام پزشکی سنندج با اعلام اینکه تمام مطب خصوصی پزشکان متخصص در این شهر فعال است، گفت: تمام موارد بهداشتی ضروری برای مقابله با ویروس کرونا در این مکانها رعایت میشود.
بابک قطبی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پزشکان همچنان در مطبهای خود فعالیت دارند و در حوزههای عمومی و تخصصی به مردم خدمت ارائه میکنند البته از زمان شیوع بیماری کرونا حجم مراجعه کنندگان به مطب پزشکان به نسبت گذشته کاهش پیدا کرده است.
رییس سازمان نظام پزشکی سنندج افزود: تمام مطبها بدلیل حضور بیماران و افرادی که مبتلا به بیماریهای مختلف همچون قلبی، دیابتی و دیگر رشته ها هستند در راستای مقابله با ویروس کرونا و حفظ سلامتی بیشتر مردم همواره ضدعفونی میشوند.
قطبی با اشاره به اینکه و تمام موارد بهداشتی ضروری در این مکانها رعایت میشود، یادآور شد: یکی از خواستههای پزشکان برای مقابله با کرونا ماندن مردم در خانه است و امیدواریم شهروندان با رعایت موارد بهداشتی و عمل به توصیه پزشکان در راستای حفظ سلامتی خود و دیگران تلاش کنند.
ویروس کرونا با نام رسمی کووید 19 از اوایل دی ماه در ووهان واقع در استان هوبی چین پدیدار شد و تاکنون علاوه 190 کشور جهان در تمامی قارهها را تحت تاثیر قرار داده و 110 هزار و 416 نفر را مبتلا کرده است.
ایران نیز از ویروس کرونا در امان نماند و نخستین مورد بیماری 30 بهمن ماه در قم شناسایی شد و هم اکنون پس از 20 روز تعداد مبتلایان در کشور به هفت هزار و 161 نفر افزایش یافته است که تا کنون 2 هزار و 391 بیمار بهبود یافته و ترخیص شده اند و 137 نیز جان خود را از دست داده اند.
در این مدت تعداد کل مراجعین به بیمارستانهای کردستان نیز تا کنون 340 نفر بوده که 125 نفر از آنان بستری هستند و بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی ابتلای 66 نفر از این افراد به بیماری کووید 19 مثبت است.
افراد مبتلا در بیمارستانهای 9 شهرستان این استان بستری هستند که شامل 29 نفر در سقز، 11 نفر در بانه، 10 نفر در سنندج، هفت نفر در قروه، 2 نفر در کامیاران، 2 نفر در بیجار، 2 نفر در مریوان، 2 نفر در دهگلان و یک نفر در دیواندره است.
تاکنون پنج بیمار کردستانی بر اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست داده اند که از این تعداد چهار بیمار در سقز و یک بیمار مربوط به مریوان است.
کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*