جمعه 12 دی 1404

معاوضه مهاجم سپاهان با مغانلو به بن‌بست خورد!

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع
معاوضه مهاجم سپاهان با مغانلو به بن‌بست خورد!

این بازیکن سابقا ملی‌پوش که در دوره ویلموتس در ترکیب اصلی تیم ملی هم بازی و گلزنی کرد، حالا درگیر یک قانون حرفه‌ای در لیگ پرتغال شده است.

محبی ستاره جوان سپاهان از این تیم خداحافظی کرد و به زودی با تیم پرتغالی قرارداد می‌بندد هرچند گفته می‌شود امضای نهایی با او به دلیل عدم حضورش در بازی‌های اخیر تیم ملی به مشکل خورده است.

به گزارش تابناک ورزشی، این بازیکن سابقا ملی‌پوش که در دوره ویلموتس در ترکیب اصلی تیم ملی هم بازی و گلزنی کرد، حالا درگیر یک قانون حرفه‌ای در لیگ پرتغال شده است.

هافبک سپاهان که دو فصل در این تیم توپ زده است و سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی را نیز در کارنامه خود دارد، با انتشار پیامی از سپاهان و هواداران این تیم خداحافظی کرد.

او در این متن نوشت که قدردان مدیریت و مجموعه سپاهان خواهد بود و در مدت حضور در سپاهان هدفی جز سربلندی تیمش نداشته است.

این مهاجم بوشهری که اخباری مبنی بر قطعی شدن حضورش در سانتاکلارا پرتغال به گوش می‌رسید، اکنون در این کشور حضور دارد و طبق توافق سپاهانی‌ها با سانتاکلارا به زودی با این باشگاه پرتغالی قرارداد می‌بندد.