جمعه 2 آذر 1403

مقام‌های نظامی رژیم صهیونیستی با همتایان آمریکایی دیدار کردند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
مقام‌های نظامی رژیم صهیونیستی با همتایان آمریکایی دیدار کردند

دو مقام نظامی ارشد رژیم صهیونیستی در حال حاضر در مقر سنتکام در پایگاه نیروی هوایی «مک دیل» در تامپای فلوریدا به سر می برند و با مقامات ارشد نظامی آمریکا گفتگو کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جورزالم پست، «اودد باسیوک» فرمانده بخش عملیات ارتش و «تال کالمن» از دیگر مقام‌های ارشد نظامی اسرائیل در حال حاضر در مقر سنتکام در پایگاه نیروی هوایی «مک دیل» در تامپای فلوریدا به سر می‌برند.

گفته شده این دو مقام ارشد نظامی صهیونیستی با مدیر عملیات فرماندهی مرکزی آمریکا و دیگر مقام‌های ارشد نظامی آمریکا نیز دیدار و گفت‌وگو کرده اند.

این خبر را ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد و گفت که در این دیدار، فرماندهان درباره همکاری‌های عملیاتی منطقه‌ای، چالش‌های مشترک پیش روی دو ارتش و تعمیق آمادگی عملیاتی و گفت‌وگوی راهبردی بحث کردند.

همچنین قرار شده تا طی روزهای آتی جلسات بیشتری بین دو طرف برگزار شود.

این دیدارها در شرایطی صورت گرفته که همزمان «دنی سیترینوویچ» که در بازه زمانی 2013 تا 2016، ریاست شاخه ایران را در واحد تحقیقاتی اداره کل اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی بر عهده داشت و آن طور که ادعا می‌شود مسئول تحلیل مقاصد ایران در آن بازه زمانی بوده است؛ در مصاحبه با تایمز اسرائیل، سیاست تل آویو در قبال تهران را شکست خورده توصیف کرد.

وی با اشاره به آغاز دور هفتم مذاکرات وین افزود: تنها راه توفیق مذاکرات این است که آمریکا خواهان مصالحه جدی باشد.

به رغم اظهارات نفتالی بنت نخست وزیر فعلی رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه به هر حال تل آویو یکی از طرفین برجام نیست و حتی در صورت بازگشت آمریکا به توافق، حق اقدام مقتضی علیه ایران را برای خود محفوظ می‌داند؛ سیترونوویچ گفت: توانایی اسرائیل برای تحت الشعاع قرار دادن مذاکرات وین ناچیز است.

سیترونوویچ در پاسخ به این استدلال که به هرحال کارزار فشار حداکثری هم نوعی راهبرد جایگزین تلقی می‌شود؛ گفت: اما این یک فاجعه بود. خیلی ساده لوحانه بود که تصور کنند با این کار ایران را بین دو گزینه ادامه بقا و برنامه هسته‌ای مخیر می‌کنند چرا که برای ایران چشم پوشی از برنامه هسته‌ای به منزله از دست دادن استقلال است. فارغ از اینکه چه دولتی در رأس امور باشد؛ ایران خود را به چشم یک قدرت بزرگ می بیند و مانند همه قدرت‌های بزرگ حق غنی سازی را برای خود قائل می‌شود و حتی میان مردم ایران هم در این زمینه اجماع نظر وجود دارد.

انتهای پیام /