پنج‌شنبه 23 اسفند 1403

ممنوعیت سفر در جاده‌های استان گیلان به سمت اردبیل و بالعکس ادامه می‌یابد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ممنوعیت سفر در جاده‌های استان گیلان به سمت اردبیل و بالعکس ادامه می‌یابد

اردبیل - ایرنا - فرمانده انتظامی استان اردبیل از محدودیت تردد و ممنوعیت سفر در جاده‌های استان گیلان به سمت اردبیل و بالعکس به جز خودروهای حامل سوخت و مواد غذایی تا اطلاع ثانوی خبر داد.

سردار هوشنگ حسینی روز شنبه اظهارداشت: برابر تصمیمات استانی و نیز با عنایت به شیوع بیماری کرونا و وضعیت فعلی استان اردبیل برای تمام خودروها به جز خودروهای حامل سوخت و مواد غذایی در جاده‌های استان گیلان به سمت اردبیل و بالعکس ممنوعیت سفر و محدودیت تردد وجود دارد.

وی افزود: ماموران پلیس راه با حضور در ورودی و خروجی محورهای استان اردبیل از سمت گیلان، با جدیت تمام از ورود انواع خودروها به استثناء خودروهای امدادی، حامل مواد سوختی و فاسد شدنی و موادغذایی جلوگیری می‌کنند.

وی با دعوت از هموطنان به جدی گرفتن توصیه‌های بهداشتی و لزوم مشارکت عمومی در مهار ویروس کرونا و همچنین همکاری با پلیس گفت: ورود مسافران از سمت استان گیلان به اردبیل ممنوع است.

تعداد بیماران جان‌باخته از ویروس کرونا در استان اردبیل به هشت نفر و تعداد مبتلایان به این ویروس نیز به 40 نفر افزایش یافته است.

164 نفر بیمار مشکوک به کرونا نیز بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند که 12 نفر از آنها در بخش ویژه بستری هستند.

مسوولان بهداشت و درمان استان اردبیل با تاکید بر اینکه وضعیت استان در زمینه بیماری کرونا اضطراری است، از شهروندان خواستند تا در منزل باقی مانده و از تردد شهری و بین‌شهری خودداری کنند.

*س_برچسب‌ها_س*