مناطق آزاد ایران می تواند میزبانی شایسته ای از تیم ملی فوتبال غنا داشته باشد

محمد مخبر با اشاره به صعود تیم ملی غنا به جام جهانی 2022 گفت: کشور ما به ویژه مناطق آزاد ایران میتواند میزبانی شایستهای از اردوی تیم ملی فوتبال غنا و همچنین تماشاچیان این کشور داشته باشد
معاون اول رئیس جمهور در دیدار با «ابراهیم محمد اول» وزیر فرهنگ، هنر و گردشگری غنا که ریاست کمیسیون همکاری های مشترک دو کشور را بر عهده دارد، با تاکید برانگیزه و علاقمندی بالای دولت سیزدهم برای تعمیق و تقویت روابط با کشور دوست و برادر غنا گفت: باید حجم روابط اقتصادی بین دو کشور همانند ارتباطات گسترده سیاسی افزایش یابد چرا که گسترش مبادلات و روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت های سیاست خارجی دولت جمهوری اسلامی ایران است.
محمد مخبر همچنین با اشاره به صعود تیم ملی غنا به جام جهانی 2022 گفت: کشور ما به ویژه مناطق آزاد ایران می تواند میزبانی شایسته ای از اردوی تیم ملی فوتبال غنا و همچنین تماشاچیان و گردشگران ورزشی این کشور داشته باشد تا از این فرصت در راستای تعمیق روابط دو کشور نیز استفاده شود.
ابراهیم محمد اول وزیر فرهنگ، هنر و گردشگری غنا نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه افزایش حجم روابط اقتصادی و تجاری با جمهوری اسلامی ایران بسیار حائز اهمیت است گفت: از حضور و سرمایه گذاری شرکت های ایرانی در کشورمان استقبال می کنیم و بخش خصوصی قوی ایران می تواند کمک شایان توجهی برای گسترش سیاست های صنعتی و تجاری غنا باشد.
به گفته وزیر فرهنگ غنا، این کشور خواستار استفاده از تجارب و موفقیت های ایران برای مقابله با شیوع کرونا در غنا است.
باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت