جمعه 6 شهریور 1405

منتخب مجلس: مسوولان ورزش اردکان استخر شنا را تکمیل کنند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
منتخب مجلس: مسوولان ورزش اردکان استخر شنا را تکمیل کنند

یزد - ایرنا - منتخب مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی گفت: زیبنده مردم این شهرستان نیست با جمعیت قابل توجه استخر شنا نداشته باشند و از مسوولان ورزش می‌خواهم، راه‌اندازی چنین مجموعه ورزشی را در اولویت برنامه‌های کاری خود قرار دهند.

محمدرضا دشتی اردکانی روز جمعه در نشستی با رییسان هیات ها و مربیان ورزشی شهرستان افزود: نباید منطقه ای با 100 هزار نفر جمعیت امکانات و زیرساخت های ورزشی مناسبی نداشته باشد.

وی خطاب به هیات های ورزشی گفت: «بیایید ورزش همگانی نظیر پیاده روی را در سطح شهر ترویج دهیم و از تمامی ظرفیت ها برای رونق فعالیت های ورزشی بهره ببریم و در کنار هم معضلات را رفع کنیم.»

منتخب مردم اردکان در مجلس یازدهم با قدردانی از ورزشکاران، ورزش دوستان و کسانی که برای ورزش منطقه زحمت زیادی کشیده اند، تصریح کرد: اعتقاد من این است کسی می‌تواند برای ورزش شهرستان کاری انجام دهد، خود ورزشکاران هستند.

دشتی اردکانی یادآور شد: همه رشته‌های ورزشی اهمیت دارد، باید حمایت شوند و می بایستی عدالت در تقسیم بودجه‌های ورزشی در سطح شهرستان رعایت شود.

وی بابیان اینکه باید تحولی را در ورزش اردکان به وجود آوریم و این تحول را جوانان ورزشکار که از میدان‌های ورزشی برخاسته اند با همکاری و همفکری پیشکسوتان این عرصه می‌توانند ایجاد کنند اظهار کرد: ما هم مطمئن هستیم که مشکلات ورزش شهر ما به دست توانای جوانان حل می شود.

منتخب مردم اردکان در مجلس یازدهم با بیان اینکه صنایع مستقر در شهرستان باید به تعهدات اجتماعی خود عمل کنند، افزود: قرار نیست ورزش را سیاسی کنیم، اگر ورزش سیاسی شد به حاشیه کشیده می‌شود.

دشتی اردکانی گفت: اینکه چه مقدار از هزینه‌ها را صرف ورزش کنیم، ورزشکاران و مسوولان هیئت‌های ورزشی باید برنامه و راهکار ارایه دهند تا بتوانیم مشکلات ورزش را حل کنیم.

وی تاکید کرد: قرار نیست، فردی را به‌عنوان مسوول فلان هیئت ورزشی معرفی کنم اما هر جا لازم باشد از ورزش حمایت می کنم، یادآور شد: از مسوولان ورزشی درخواست می کنیم که ورزش را فقط در شهر اردکان نبینند بلکه در تمامی شهرستان مورد توجه قرار دهند.

منتخب مردم اردکان در مجلس اظهار کرد: ضروری است به توسعه ورزش روستایی در بخش‌ها و روستاها توجه شود تا مردم احساس کنند که نگاه به ورزش تغییر کرده است.

همچنین رییس اداره ورزش و جوانان اردکان با بیان اینکه این شهرستان دومین جامعه جمعیتی، نسبت به دیگر شهرستان های استان یزد توانسته در وادی ورزش در جایگاه بالاتری قرار گیرد گفت: چنانچه از نظر قهرمانی، ورزش همگانی، کارهای علمی و پایه ای، در بحث روابط عمومی و ورزش بانوان، تعداد مدال ها و مقام هایی که در مسابقات المپیاد کسب کرده ایم بیشتر از دیگر شهرستان های استان یزد است. احمد شکراللهی یادآور شد: ورزش اردکان با 100 هزار نفر مخاطب روبروست از جمله آنها می توان از 21 هزار دانش آموز، 6 هزار ورزشکار، همین تعداد دانشجو، 600 قهرمان، 30 ورزشکار حرفه ای و تعدادی از کارگران واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان یاد کرد.

به گفته رییس اداره ورزش و جوانان اردکان تنها استخر شهرستان با قدمت 14 سال به دلیل فرسودگی تجهیزات موتورخانه و تاسیسات برای بازسازی اساسی حداقل به 10 میلیارد ریال هزینه نیاز دارد.

شکراللهی افزود: در این مجموعه به عنوان نخستین استخر و تنها مکان سرپوشیده شنای منطقه از یک سال گذشته امکان ارایه خدمات به علاقه مندان به رشته شنا نیست.

وی اظهار کرد: استخر به علت تخصیص نیافتن اعتبار بدون استفاده مانده است هرچند مطابق قول مسوولان قرار بود هزینه تعمیرات در سال 98 تخصیص یابد که این امر تاکنون تحقق پیدا نکرد. وی اضافه کرد: گرچه برنامه تعمیر و نگهداری ابنیه و تاسیسات مجموعه هر سال انجام می شود اما مبلغ آن ناچیز بود. رییس اداره ورزش و جوانان اردکان با بیان اینکه امید می رود با جذب اعتبار و کمک صنایع، تعمیر این مجموعه ورزشی در سال 1399 پایان یابد، تصریح کرد: ظرفیت روزانه استخر 350 نفر است و تعطیلی آن سبب نارضایتی شهروندان به ویژه جوانان شده است. شکراللهی اظهار امیدواری کرد که با بهسازی این مجموعه که در سال 1386 افتتاح و به بهره برداری رسید، بخشی از نیازهای ورزشی شهرستان رفع شود. اردکان 38 هیات ورزشی دارد و مرکز این شهرستان 100 هزار نفری در 60 کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*