سه‌شنبه 4 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

کتاب «اندیشیدن فراگیر؛ آدمی و جهان او» نوشته ادگار مورن با ترجمه محمدعلی انواری توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.

نگاهی به سابقه رسانه در سال‌های پیش از انقلاب نشان می‌دهد وضعیت در این عرصه بسیار بحرانی و دارای ضعف‌های فراوان بوده است.

مدیر کمیته پاسخگویی و اطلاع‌رسانی سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: حدود 120 نفر در بخش اطلاع‌رسانی محیطی نمایشگاه و حدود 80 نفر در مرکز تماس مستقر هستند.

این دروغ است. من در کل این‌صحنه‌ها حضور داشتم. به‌خاطر همین می‌گویم. اگر می‌خواهی حسن باقری و خرازی و سلیمانی را بزرگ کنی، دلیل نمی‌شود پایت را بگذاری روی گرده احمد!

سبزوار - تدفین شهید «حمیدرضا الداغی» در گلزار شهدای شهر سبزوار، این محل را تبدیل به قلب تپنده شهر کرده است؛ جایی که می‌شود هر فردی با هر چهره‌ای را با صورتی اشک آلود مشاهده کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با نمایندگان تعدادی از تشکل‌های مطبوعاتی گفت: حمایت از رسانه ها باید برای تولید محتوا و توسعه مخاطب هزینه شود.

آئین وداع با پیکر فاطمه کریمی مشاور عالی بخش هنر و معماری شورای عالی علمی مرکز دائرهالمعارف بزرگ اسلامی برگزار شد.

اسماعیل امینی در صد و هفتادمین نشست «دگرخند» فعالیت‌های زنده‌یاد زرویی نصرآباد را عامل ایجاد حیثیتی به لحاظ معنایی، زبانی و بلاغی برای طنز دانست که باعث شد طنز جدی گرفته شود.

کرمانشاه - فرمانده‌کل سپاه پاسداران با اشاره به هجمه همیشگی و ادامه دار دشمنان علیه ملت ایران، گفت: بقا و جاودانگی 44 ساله ملت ایران در گرو مجاهدت مستمر علیه دشمن بوده است.

کرمانشاه - «شهید غلامعلی پیچک» از فرماندهان شجاعی که فرماندهی عملیات آزادسازی ارتفاعات بازی دراز را بر عهده داشت در گره‌گشایی مشکلات و سختی‌های عملیات نقش فعال و تعیین کننده ایفا کرد.

تعرفه‌های پستی برای ناشران حاضر در سی وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مشخص شد.

رمان «هیولاهایی که لایق‌شان هستیم» نوشته مارکوس سجویک با فرزین سوری توسط انتشارات پیدایش منتشر و راهی بازار نشر شد.

مدیر کمیته ناشران خارجی سی‌وچهارمین نمایشگاه کتاب تهران گفت: پیش‌بینی می‌کنیم 45 هزار عنوان کتاب خارجی چاپ شده در فاصله سال‌های 2015 تا 2023 در این دوره نمایشگاه عرضه شود.

مراسم هفتمین شب شهادت حمیدرضا الداغی، امروز جمعه 15 اردیبهشت در سجادیه بزرگ تهران برگزار می‌شود.

چاپ چهارم کتاب «اطلس خط؛ تحقیق در خطوط اسلامی» با تألیف و تصنیف حبیب‌الله فضایلی توسط انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.

ادامه فعالیت‌ها برای برگزاری نمایشگاه کتاب و درگذشت عباس تمیجانی از جمله رویدهای مهم این هفته حوزه کتاب و ادبیات هستند.