سه‌شنبه 4 شهریور 1404

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

کتاب «چیستی و چرایی ادبیات قدسی؛ درآمدی بر روش‌نامه ادبیات آئینی» شامل درس‌گفتارهای سید علی شجاعی توسط نشر نیستان منتشر و راهی بازار نشر شد.

مهلت ارسال اثر به سومین دوره جایزه شهید سیدعلی اندرزگو تا 20 خرداد تمدید شد.

پس از رونمایی کتاب «سلول شماره 14» در پارلمان کلمبیا و استقبال از آن در نمایشگاه بوگوتا، این‌کتاب در شهرهای بوکارامانگا و شهر کالی این‌کشور نیز رونمایی شد.

کتاب «ملکه ای از عکا» به قلم عباس عباس‌زاده توسط نشر سرو منتشر و راهی بازار نشر شد.

انتشارات شهید کاظمی با 100 عنوان اثر چاپ اولی در سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور پیدا می‌کند.

نخستین جشنواره ملی نذر قلم توسط سازمان نشر آثار و حفظ ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس فردا دوشنبه 18 اردیبهشت در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود.

سرگرمی «دست به دست» از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای چهارمین بار تولید می‌شود.

انتشارات سوره مهر در سی و چهارمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با 1019 عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب حضور دارد که از این تعداد 118 عنوان چاپ اول هستند.

ساری - مراسم پاسداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم مازندران با اجرای سرود توسط ابوذر بذری و عهد مازندرانی ها با فرمانده برگزار شد.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت احمد خلیلی‌فرد را تسلیت گفت.

اولین نشست ملی تخصصی پوشش ایرانی به میزبانی تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس برگزار می‌شود.

فروغی به قوای نظامی دستور شاه را اعلام کرد که از هرگونه مقاومت خودداری کننداین‌دستور سرلشکر شاه‌بختی را در اهواز خشمگین کرد. او تلگراف زد که «چرا دست از جنگ بکشیم؟ داریم فاتح می‌شویم.»

کتاب «زندگی بانوی قریش خدیجه بنت خویلد» نوشته محمدجواد گودینی توسط انتشارات میراث ماندگار قم منتشر و راهی بازار نشر شد.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با صدور بیانیه‌ای ضمن همبستگی و همدردی با بازماندگان شهدای اخیر حادثه پاراچنار، این حادثه تروریستی را محکوم کرد.

اردوی آموزش بازی‌سازی استان مازندران، از 30 اردیبهشت در پردیس دانشگاه مازندران برگزار می‌شود.

نشست خبری روز پاسداشت زبان فارسی دوشنبه 18 اردیبهشت در فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزار می‌شود.