دوشنبه 15 بهمن 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

نمایندگان مراکز آموزش زبان فارسی به خارجی‌زبانان در نشستی به بررسی بین المللی سازی آموزش عالی و جایگاه آموزش زبان فارسی پرداختند.

نویسنده کتاب شریان مکران در اختتامیه دومین جایزه کتاب روایت پیشرفت گفت: زمانی که ما اتفاقات مهم را روایت نکنیم ما را روایت می‌کنند و بهره برداری از آن می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با فعالان تربیت اسلامی دختران گفت: ظرفیت بانوان فقط در خانه‌داری نیست. تاریخ‌نویسان مرد خدمات و نقش زنان را چندان ثبت نکرده‌اند.

کمالوندی به پرس‌تی‌وی گفت: تردیدی نیست که اگر ایران بخواهد افزایش غنی‌سازی را داشته باشد همان‌طور که پیشتر نیز اقدام کرده، نیت خود را اعلام می‌کند و در این رابطه نیاز به مخفی کاری نیست.

میزان هزینه‌کرد بازیکنان ایرانی در سال 1400 برای بخش نرم‌افزار دو هزار و 612 میلیارد تومان برآورد می‌شود.

کتاب «لاک‌پشت و پروانه» نوشته اعظم بزرگی توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر و راهی بازار نشر شد.

«مخترع توأمان: شرح حال، احوال و آثار مجنون رفیقی هروی» نوشته حمیدالله کامگار توسط نشر جوان با همکاری نشر کام‌گار در هرات منتشر شد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات گفت: زبان فارسی بهترین ابزار دیپلماسی عمومی؛ فرهنگی و علمی کشور و بخشی از قدرت نرم ایران در خارج از کشور محسوب می‌شود.

«آنگاه که فناپذیران در خوابند» برگزیده داستان‌های کورت ونه‌گات با مقدمه دیور اگرز و ترجمه راضیه رحمانی توسط نشر نقش جهان منتشر و راهی بازار نشر شد.

جوجو مویز نویسنده پرفروش انگلیسی با انتشار کتاب جدیدش یک بار دیگر به فهرست پرفروش‌های آمریکا راه یافت.

آیین نکوداشت و تجلیل از مقام و شخصیت علمی نویسنده، محقق، فیلسوف، مترجم و پدر زبانشناسی توحیدی علامه الحسینی در خانه فرهنگ آیه منطقه 5 برگزار شد.

شماره جدید ماهنامه تجربه ویژه نوروز 1402 با پرونده‌ای درباره حسین علیزاده منتشر شد و روی پیشخان مطبوعات آمد.

رشت - «ترنم با تبخاله» نوشته «عباس مهری اتیه» شاعر و محقق گیلانی روانه بازار کتاب شد.

رئیس سازمان کتابخانه‌ها موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: آیت الله سیدمحمدتقی حکیم برای رسیدن به محبوب خود راه را خوب می‌شناخت و وقف به ساحت مقدس رضوی را برای این مسیر انتخاب کرد.

سلجوقیان از جمله خاندان فرهنگ دوست بودند که با وزرای ایرانی خود از جمله خواجه نظام الملک صفحات درخشانی را بر فرهنگ و تمدن اسلامی افزودند. دانشمندان و ادبای بسیاری در عصر آنها پرورش یافتند.

ثبت‌نام ناشران خارجی و متقاضیان بخش بین‌الملل برای حضور در سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا 11 فروردین 1402 تمدید شد.