یک‌شنبه 4 آذر 1403

گروه‌بندی‌های اردوی گفتگومحور هیس‌طوری اعلام شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
گروه‌بندی‌های اردوی گفتگومحور هیس‌طوری اعلام شد

دبیر محتوایی اردوی گفتگومحور هیس‌طوری با حضور 250دانش آموز دختر و پسر در نخستین اردوی گفتگو محور این پویش گروه‌بندی‌های این اردو را اعلام کرد.

دبیر محتوایی اردوی گفتگومحور هیس‌طوری با حضور 250دانش آموز دختر و پسر در نخستین اردوی گفتگو محور این پویش گروه‌بندی‌های این اردو را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین اردوی گفتگو محور پویش کتابخوانی هیس‌طوری صبح امروز سه‌شنبه 31 مرداد با حضور 250 دانش‌آموز دختر و پسر نخبه کتابخوان و جمعی از مسئولان مربوطه طی مراسمی در اردوگاه شهید باهنر کار خود را آغاز کرد.

این پویش دوم شهریورماه با پشت سر گذاشتن مجموعه برنامه‌هایی به کار خود پایان می‌دهد و نفرات برگزیده را معرفی می‌کند که این اردوی گفتگومحور ذیل اختتامیه این پویش برگزار می‌شود.

سجاد عباسی، دبیر اردوی گفتگومحور هیس‌طوری در ابتدای این نشست گفت: بسیار خوشحالم که فرصت دیدار حضوری با شما نوجوانان دهه هشتادی کتابخوان پویش هیس‌طوری فراهم شده است. پویش هیس‌طوری با 700 هزار مخاطب برگزار شد و قرار است در این اردو روزهای متفاوتی را تجربه کنیم و همانطور که قول داده بودیم سفری به دل تاریخ داشته باشیم تا سرگذشت استعمار را به‌خوبی درک و فهم کنیم.

امام خمینی (ره) با خودباوری و آگاهی کاری تاریخی کرد

حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، مدیرکل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش نیز با حضور در مراسم گفت: خداوند در آیات قرآن کریم به مرور تاریخ و اندیشیدن در مورد آن تاکید دارد، چراکه مانع از تحریف روایت‌ها می‌شود و درس‌آموز است. این پویش نیز بر همین اساس راه‌اندازی شده است.

پورثانی افزود: همواره تلاش داشته‌اند تا جامعه ایران را ناتوان جلوه دهند، درحالی‌که ما با خودباوری دستاوردهای مهمی طی چند دهه اخیر داشته‌ایم که باید آن را قدر بدانیم و برای مانایی و رشد آن تلاش کنیم.

وی در پایان با بیان اینکه امام خمینی (ره) با خودباوری و دانش و آگاهی کاری تاریخی کرد و ماندگار شد، گفت: مطالعه تاریخ به ما می‌گوید که در کجای دنیا ایستاده‌ایم و از چه جایگاهی برخورداریم. نسل شما باید صاحب‌نظر باشند و تحلیل و بررسی مسائل گوناگون انجام دهند اما این کار باید با مطالعه تاریخ و آگاهی انجام شود.

اعلام گروه‌بندی‌های اردوی گفتگومحور هیس‌طوری

مجید مجیدی، دبیر محتوایی این اردوی گفتگومحور هیس‌طوری نیز در این مراسم افتتاحیه با تقدیر از زحمات همه مربیان و شرکت‌کنندگان آن گفت: خاطره‌انگیزترین اتفاقات زندگی هر شخصی در اردو شکل می‌گیرد اما این اردو با این تفاوت برپا می‌شود که میزبان اصلی شما نوجوانان هستید و با فعالیت‌های گروهی خود آن را اداره می‌کنید.

وی در ادامه با تشریح برنامه‌های این اردو گفت: با مجموعه برنامه‌هایی که به یاری شما اجرا می‌شود این اردو به اهداف عالیه خود می‌رسد و شما از داده‌های علمی و کارگاهی آن بهره‌مند می‌شوید.

مجیدی در ادامه در مورد کاربرگ‌های طراحی‌شده برای این اردو گفت: مکان، شخصیت‌ها، دوره‌های زمانی و رخدادهای موجود در کتاب سرگذشت استعمار در این دوره مرور می‌شود و با کاربرگ‌های طراحی‌شده برای شما، بررسی می‌شود. همچنین تعریف و نظر شخصی شما در مورد استعمار که برای ما جالب توجه است در این کاربرگ‌ها پرسیده می‌شود. یکی از فعالیت‌های مهم این اردو کارهای گروهی است که اتفاقات خوبی را قرار است رقم بزنند.

مجیدی در پایان با اعلام گروه‌بندی‌های انجام‌شده در دو دسته دختران و پسران برای آنها آرزوی موفقیت کرد. اجرای برنامه‌ها و کارگاه‌های از پیش طراحی‌شده اردوی گفتگومحور پویش کتابخوانی هیس‌طوری بی‌وقفه پس از اعلام گروه‌بندی‌های آن شروع شد.

پویش هیس‌طوری 2 شهریورماه همزمان با سالروز اشغال ایران توسط متفقین و فرار رضاخان با پشت سر گذاشتن مجموعه برنامه‌هایی به کار خود پایان می‌دهد و نفرات برگزیده را معرفی می‌کند.

هیس‌طوری که یک پویش سراسری حول مطالعه و کنش‌گری، پیرامون 15 جلد کتاب سرگذشت استعمار نوشته مهدی میرکیایی است، کار خود را از آبان 1401 آغاز کرد و روند برگزاری آن تا پایان تیرماه 1402 ادامه داشت. هدف اصلی این پویش با بهانه مطالعه 15 جلد کتاب سرگذشت استعمار این بود تا بچه‌ها با مفهوم مهم و بنیادین ذیل عرصه دشمن‌شناسی و مطالعه تاریخ با عنوان استعمار که از غرب برخاسته آشنا شوند.