شنبه 10 آذر 1403

فرهنگی خبرگزاری مهر

فرهنگی خبرگزاری مهر

نشست تخصصی «رسانه ها و چشم‌انداز مسئله فلسطین 44 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی» فردا سه‌شنبه 11 بهمن در فرهنگسرای رسانه برگزار می‌شود.

انتشارات میراث اهل قلم چاپ سوم کتاب «معضل استبداد دینی: با نگاهی به نهج البلاغه و متون عاشورایی» اثر محمد سروش محلاتی را عرضه کرد.

رئیس فدراسیون بین‌المللی انجمن‌ها و مؤسسات کتابداری (ایفلا) گفت: برنامه پیشنهادی توسعه پایدار از بهشت نیامده و حتماً می‌توان آن را نقد کرد و درباره آن پرسید.

حجت الاسلام شهریاری گفت: مهمترین عنصر فضای مجازی قدرت شهروندان و کاهش اقتدار دولت هاست. امروزه شاهدیم از بدنه اجتماعی قدرت تولید شده است.

دبیرخانه چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران نامزدهای گروه «فلسفه و روان‌شناسی» این‌جایزه را معرفی کرد.

دهمین شماره مجله «گاه نقد» با محوریت موضوع مهاجرت در ادبیات داستانی و روایی منتشر شد و روی پیشخان آمد.

کتاب «مبادی سواد بصری» تألیف دونیس اِ. داندیس با ترجمه مسعود سپهر توسط انتشارات سروش به چاپ شصت‌وسوم رسید.

رئیس کتابخانه ملی در حکمی سیامک محبوب مناس را به عنوان مدیرکل پردازش و سازماندهی سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.

نهمین نشست از مجموعه نشست‌های «پاورقی» با محوریت نقد و بررسی کتاب «میلیشیا» چهارشنبه این هفته 12 بهمن برگزار می‌شود.

ششمین محفل هفدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر فردا سه‌شنبه 11 بهمن میزبان شاعران فارسی زبان و شاعرانی از کشورهای سوریه و لبنان است.

رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی گفت: مجموعه منافع ملی ما در فضای مجازی در عرضه داخلی باید تأمین شود.

داستان بلند «فصل قحطی کنگر» نوشته نسرین یوسفی توسط انتشارات هیلا منتشر و راهی بازار نشر شد.

کتاب «رجعت» شامل خاطرات مردم کرمان از ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی با مشارکت بنیاد مکتب حاج قاسم توسط انتشارات راه یار منتشر و روانه بازار نشر شد.

دوره چهار جلدی «عوامل مؤثر بر اقناع؛ ارتباطات و نگرش‌ها در قرن بیست‌ویکم» تألیف ریچارد ام پرلوف با ترجمه زهرا ملک‌لی توسط انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.

کتاب «خداوندگار مگس‌ها» نوشته ویلیام گولدینگ با ترجمه جواد پیمان توسط انتشارات امیرکبیر به چاپ سوم رسید.

یونسکو تصمیم گرفته است روز جهانی آموزش امسال را به دختران و زنان افغانستان اختصاص دهد، این درصورتی است که طالبان در یکسال و نیم گذشته درهای مدارس را روی دختران افغانستان بسته است.