ورزشی خبرگزاری مهر
ورزشی خبرگزاری مهر
اردبیل - مسابقات کشتی پهلوانی دانشجویان دانشگاههای علمی، کاربردی سراسر کشور با قهرمانی تیم خراسان رضوی به پایان رسید.
اهواز - کاپیتان سابق تیم ملی امید به عنوان دستیار علیرضا منصوریان به کادر فنی تیم فولاد خوزستان اضافه شد.
بازیکن تیم فوتبال سپاهان گفت: با توجه به اتفاقاتی که در فوتبال ما می افتد هر چه زودتر باید سیستم VAR به فوتبال کشور ما وارد شود.
تیم جودو بانوان بلاروس عنوان قهرمان نخستین دوره بازی های بین المللی نوروز را از آن خود کرد و تیم ملی «الف» نایب قهرمان شد.
ملیپوشان جوان هاکی روی یخ کشورمان در اولین دیدار خود در رقابتهای قهرمانی آسیا مقابل تیم میزبان متوقف شدند.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از باخت به سپاهان به غیبت خود در نشستهای خبری پایان داد و گفت: کار برای قهرمانی سخت شد اما از بازیکنانم می خواهم تسلیم نشوند.
هواداران تیم فوتبال پرسپولیس مهاجم برزیلی این تیم را به عنوان عامل شکست برابر سپاهان معرفی کردند.
هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال امروز شنبه با دیدار تیمهای تراکتور تبریز و مس کرمان آغاز شد؛ دیداری که به نتیجه 1 بر صفر به سود مس ختم شد.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان با بیان اینکه تیمش بازی سختی با پرسپولیس داشت، گفت: این یک پیروزی معمولی بود و جشن و شادی را بعد از قهرمانی انجام میدهم.
دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و سپاهان که جدال تیم های اول و دوم جدول ردهبندی لیگ برتر بود با وجود 10 نفره شدن سرخپوشان در دقیقه 96 با برتری زردپوشان اصفهانی به پایان رسید.
بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران گفت: با توجه به شرایط جدول شانس سپاهان و پرسپولیس برای قهرمانی بیشتر است.
دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و سپاهان که جدال تیم های اول و دوم جدول ردهبندی لیگ برتر بود با وجود 10 نفره شدن سرخپوشان به سود تیم اصفهانی به پایان رسید تا این تیم فرار بزرگی داشته باشد.
باشگاه سپاهان با انتشار بیانیهای تاکید کرد که گل این تیم به پرسپولیس آفساید نبوده است.
هاکی روی یخ ایران که دو سال است به عضویت فدراسیون جهانی درآمده، در این مدت کوتاه با بهره مندی از یک پیست استاندارد توانسته دو حضور موفق در مسابقات جهانی داشته باشد.
هواداران پرسپولیس بعد از سوت پایان بازی به سمت بازیکنان سپاهان بطری آب پرتاب کردند.
نیمه اول دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در شرایطی با تساوی به پایان رسید که تیم اصفهانی نمایش بهتری از سرخپوشان داشت و یک گل هم زد که داور آن را آفساید اعلام کرد.