مهمانهای جدید نمایشگاه کتاب تهران
خبرگزاری فارس گروه کتاب: سی و چهارمین دوره از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از 20 تا 30 اردیبهشتماه برگزار میشود و بار دیگر با شروع این رویداد عظیم فرهنگی حال و هوای شهر تهران برای چند وقتی معطوف به فضای کتاب و کتابخوانی است.
امسال فضای نمایشگاه کتاب بیش از آنکه به سمت و سوی تجارت و خرید و فروش آثار رفته باشد با برپایی برخی بخشها سعی کرده تا جنبه نمایشگاهی آن در راستای تریوج و تبلیغ مطالعه و کتابخوانی تقویت شود.
کوشکی برای اهالی فرهنگ و ادب
سالن «کوشک کتاب» که در وسط شبستان مصلای امام خمینی واقع شده و پیشتر و در دورههای قبلی با عنوان «سرای اهل قلم» شناخته میشد، یکی از بخشهای فرهنگی و قابل توجه این دوره از نمایشگاه کتاب است که ظرفیت قابل توجهی در ارتباط با مخاطب امروز جامعه دارد. این سالن در طول ایام نمایشگاه هر روز با برگزاری برنامههای مختلف حول محور کتاب و ادبیات به فعالیت خود ادامه میدهد. متنخوانی، داستانخوانی، بررسی پدیدههایی مثل بلاگری کتاب، استندآپ کمدی با محوریت کتاب، سینماکتاب و... از مهمترین برنامههایی است که در کوشک کتاب برگزار میشود و مخاطبین فرهنگ و ادب کشور بنا به اقتضا و علاقه خود میتوانند از برنامههای آن استفاده کنند.
گوشه نقد
سالن «گوشه نقد» نیز یکی دیگر از بخشهای فکری و فرهنگی این دوره از نمایشگاه کتاب است که روزانه با اجرای پنج نشست در حوزه رونمایی، نقد و بررسی آثار، فضایی نخبگانی و تحلیلمحور را برای اهالی اندیشه و تفکر ایران فراهم کرده است.
این بخش از نمایشگاه هم نام جدیدی را امسال برای خود اختیار کرده است و در سالهای قبلی عنوان این بخش «سرای ناشران داخلی» بود. نشستهای تخصصی گوشه نقد در ساعتهای 10:30 صبح، 13، 15، 17 و 18 برگزار میشود. در گوشه نقد، سعی میشود با دعوت از صاحبنظران عرصه کتاب و ادبیات آثار جدید التألیف مورد بررسی قرار گیرد.
پایان پیام /