ناجا: 44 درصد فوتی های حوادث ترافیکی سال جاری در نقاط حادثه خیز بوده
![ناجا: 44 درصد فوتی های حوادث ترافیکی سال جاری در نقاط حادثه خیز بوده](https://cdn.asriran.com/files/fa/news/1400/8/10/1289088_151.jpg)
سردار هادیانفر در ادامه با بیان اینکه 44 درصد فوتیهای امسال در نقاط حادثه خیر بوده است، افزود: حدود پنج هزار و 200 نقطه حادثه خیز در درون و برون شهرها داریم که مکرر به وزارت راه اعلام شده و در سالهای اخیر فقط 260 نقطه اصلاح شده است.
رئیس پلیس راهور ناجا: در سال جاری 44 درصد جانباختگان حوادث ترافیکی در نقاط حادثه خیز رخ داده است.
به گزارش خبرنگار سایت راهور، سردار "سیدکمال هادیانفر" رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در حاشیه نشست فصلی مدیران ستادی پلیس راهور و رؤسای پلیس راه و راهور استان های سراسر کشور که پیش از ظهر امروز با حضور سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی در شهرک آزمایش بر گزار می شد، با حضور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این نشست گزارشی از عملکرد پلیس راهور در بخشهای مختلف ارائه و مدیریت ترافیک مبتنی بر تجهیزات به روز، تسهیل در رفت و آمد و برنامههای شش ماه دوم امسال در حوزه ترافیک مورد بررسی قرار گرفت.
سردار هادیانفر در ادامه با بیان اینکه 44 درصد فوتیهای امسال در نقاط حادثه خیر بوده است، افزود: حدود پنج هزار و 200 نقطه حادثه خیز در درون و برون شهرها داریم که مکرر به وزارت راه اعلام شده و در سالهای اخیر فقط 260 نقطه اصلاح شده است.
وی افزود: حدود 30 دستگاه که به صورت مستقیم و غیر مستقیم در حوزه ترافیک مسئولیت دارند در صورتی که نقش خود را طبق قانون ایفا کنند قطعا نقش موثری در کاهش سوانح ترافیکی خواهد داشت.
رئیس پلیس راهور ناجا در خصوص افزایش ترافیک در تهران و کلانشهرها بیان کرد: از طرفی زیر ساختهای ترافیک تهران گنجایش این تعداد وسیله نقلیه را ندارد و از طرف دیگر نیز ورود خودرو سالیانه رو به افزایش است و حدود 1.5 میلیون خودرو سالیانه به ناوگان کشور اضافه میشود و هیچ خودرویی اسقاط نمیشود.
وی ادامه داد: از دیگر عوامل افزایش حجم ترافیک در کلانشهر ها این است که حمل و نقل عمومی به دلیل کمبودهایی که وجود دارد ناکارآمد است و از سوی دیگر نیز اقبال مردم به دلیل کرونا و سرد شدن هوا به استفاده از خودروهای شخصی بیشتر شده است.
سردار هادیانفر ادامه داد: برای کاهش ترافیک باید تناسب ورود خودرو جدید با خروج ناوگان فرسوده، تسهیل در خرید ناوگان عمومی و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی صورت گیرد.
رئیس پلیس راهور ناجا با تاکید بر اینکه برای کاهش ترافیک باید مدیریت سفر توسط دستگاههای متولی انجام شود خاطر نشان کرد: استرس جریمه شدن در ساعات ممنوعیت تردد شبانه، یکی از دلایل ترافیک ساعات پایانی روز و مزیدی بر افزایش ترافیک است.
لینک کوتاه: asriran.com/003OuO