نحوه برخورد ایران با دو چالش کرونا و تحریم های ظالمانه ستودنی است
یاسوج - ایرنا - سفیر اتریش در ایران گفت: نحوه برخورد ایران با دو چالش منطقه از جمله کرونا و تحریم های ظالمانه غرب قابل ستایش است.
به گزارش ایرنا، اشتفان شلتس روز دوشنبه در نشست بررسی همکاریهای مشترک استان کهگیلویه و بویراحمد با کشور اتریش در یاسوج اظهار داشت: کشور ایران با برنامه ریزی و هماهنگی توانسته با این دو چالش جهانی مقابله کرده و رو به جلو حرکت کند.
وی درباره سفر به یاسوج گفت: خواست قلبی خودم بوده که پیشتر به این استان سفر کنم اما شرایط بیماری کرونا مانع از این کار شده بود.
وی افزود: سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد یک سفر کاری محسوب می شود و در این سفر نماینده اقتصادی اتریش و رایزن بازرگانی سفارت را به همراه خود به یاسوج آوردم.
سفیر اتریش در ایران تصریح کرد: هدف از نشست همکاری های مشترک اتریش و کهگیلویه و بویراحمد شناسایی حوزه های مختلف همکاری بر مبنای علایق دو طرف و توسعه همکاری ها در بخش های مختلف بویژه اقتصادی و گردشگری بوده است.
اشتفان شلتس عنوان کرد: آنچه در بدو ورود به کهگیلویه و بویراحمد تحت تاثیر آن قرار گرفتم، شباهت حوزه های مختلف این استان با ظرفیت های کشور اتریش است.
وی تاکید کرد: مدیریت منابع آبی، جنگل ها و گردشگری در این استان از ظرفیت بالایی برخوردار است و همچنین در حوزه صنایع کوچک و نفت ظرفیت هایی برای همکاری ها وجود دارد.
سفیر اتریش در ایران ابراز داشت: ظرفیت های تبادل همکاری های تحقیقاتی مراکز دانشگاهی اتریش با دانشگاه های استان وجود دارد و اتریش در تهران یک انجمن فعال فرهنگی دارد و 130 مناسبت علمی و فرهنگی در ایران برگزار کرده است.
وی گفت: به خاطر اعتماد کشور ایران برای برپایی این رویداد ها نیاز به اخذ مجوز های لازم را نداریم و این مهم نشان دهنده اعتماد متقابل بین کشورهای ایران و اتریش است.
اشتفان شلتس بیان کرد: اولین ریاست جمهوری کشور های غربی بعد از انقلاب اسلامی که به ایران آمد رئیس جمهور اتریش بود و همچنین رئیس جمهوری وقت آن پس از انعقاد قرارداد برجام به ایران آمد.
سفیر اتریش در ایران افزود: 700 سال رابطه مستند، 500 سال شراکت و بیش از 160 سال روابط کامل دیپلماتیک بین 2 کشور را در مناسبتی گرامی داشتیم، تقریبا هیچ کشور اروپایی از چنین پیشینه ای خوبی در رابطه با ایران برخوردار نیست.
وی ابراز داشت: داشتن اقلیم کوهستانی در کهگیلویه و بویراحمد و وجود قلل مرتفع در ان موجب شده تشابه فراوان طبیعی با اقلیم کشور اتریش داشته باشد.
اشتفان شلتس ابراز داشت: با با بررسی و تحقیق کامل برروی ظرفیت های کهگیلویه و بویراحمد در بخش های مختلف، برای همکاری های چندجانبه بستر سازی مناسب صورت خواهد گرفت و پس از ان وارد همکاری های عملیاتی خواهیم شد.
سفیر اتریش در ایران عنوان کرد: اطمینان می دهم بنگاه های اقتصادی اتریش تمایل زیادی برای همکاری با ایران دارند و از نشانه های بارز آن مشارکت 250 شرکت اتریشی در نشست ماه می با موضوع ایران بوده است.
وی تاکید کرد: نمایندگان بنگاه های اقتصادی اتریش در قالب هیاتی در حوزه کمک های بشر دوستانه در ماه نوامبر به ایران سفر می کنند.
اشتفان شلتس ابراز داشت: ماموریتی که مسئولان ارشد هر دو کشور به ما محول کرده اند و قراردادهایی که در سفر ریاست جمهوری ایران به اتریش به امضا رسید ما را موظف به پیگیری این قرار داد ها کرده است.
*س_برچسبها_س*