نحوه لغو ثبتنام خودرو | جریمه انصراف خرید خودرو در بورس اعلام شد
بر اساس اعلام بورس کالا، چنانچه درخواست خرید خودرویی از بورس کالا تایید شود، اما خریدار قصد انصراف داشته باشد، خریدار باید جریمه تعیینشده را پرداخت کند.
متقاضیان خرید خودرو از بورس کالا در صورت انصراف از خرید چه جریمهای باید پرداخت کنند؟ جزئیات جریمه انصراف از خرید خودرو در بورس کالا را در ادامه بخوانید.
اگر فردی از بورس کالا خودرو خرید و در مرحله نهایی منصرف شد باید مجموعا 5/5 درصد از ارزش کل معامله را به عنوان خسارت یا هزینه فسخ معامله پرداخت کند.
بر اساس اعلام بورس کالا، چنانچه درخواست خرید خودرویی از بورس کالا تایید شود، اما خریدار قصد انصراف داشته باشد، خریدار باید جریمه تعیینشده را پرداخت کند.
آن طور که از سوی بورس کالا اعلام شده این جریمه شامل 5 درصد از ارزش کل معامله است. البته جریمه شدن متقاضیان انصرافی به همین جا ختم نمیشود و آنها باید علاوه بر هزینه یاد شده 0.5 درصد از ارزش کل معامله را نیز به عنوان کارمزد دو سر معامله پرداخت کنند؛ بنابراین اگر فردی از بورس کالا خودرو خرید و در مرحله نهایی منصرف شد باید مجموعا 5/5 درصد از ارزش کل معامله را به عنوان خسارت یا هزینه فسخ معامله پرداخت کند.
با وجود تمام این ویژگیها برخی نمیتوانند از بورس کالا خودرو بخرند؛ چرا که شرط و لازمه خرید خودرو از بورس کالا داشتن کد بورسی کالایی و حساب وکالتی است. یعنی اگر فردی کد بورسی کالایی و حساب وکالتی نداشته باشد نمیتواند از بورس کالا خودرو بخرد.
همچنین هر متقاضی تنها یک خودرو میتواند بخرد و به واسطه این موضوع خودرو به خریدار واقعی میرسد.
در همین حال در برخی عرضهها برای افرادی که از سال 98 بدین سو از خودروسازان، خودرو خریده باشند، ثبت سفارش ممنوع است.
در همین حال خرید خودرو تنها برای افرد بالاتر از 18 سال مجاز است و دارندگان کد بورسی کمتر از 18 سال نمیتوانند از این طریق خودرو خریداری کنند.
برای خرید خودرو از بورس کالا در وهله اول باید در سجام ثبت نام کرد و پس از آن توسط یک کارگزاری اقدام به دریافت کد کالایی کرد. (برای دریافت کد بورسی محدویت سنی وجود ندارد.)
برای اتمام مراحل باید فرد دریافتکننده کد کالایی، یک حساب وکالتی داشته باشد و در نهایت به وسیله لینکهای ارسال شده توسط کارگزاری میتوان وارد سامانه مورد نظر شد و خرید خودرو در بورس کالا را انجام داد.
نکته مهم اینجاست که باید نقدینگی لازم برای خرید خودرو از بورس در حساب دارنده کد کالایی باشد. (با توجه به شرایط عرضه هر خودرو 50 تا 100 درصد مبلغ به همراه هزینههای اضافه یعنی شمارهگذاری و... نیز باید در حساب موجود باشد.)
پس از ثبت درخواست و تایید فرد متقاضی، وی تنها سه روز فرصت دارد که مبلغ باقی مانده را به حساب وکالتی خود واریز کند و در ازای هر روز تاخیر باید 0.25 درصد از ارزش کل معامله را به عنوان جریمه پرداخت کند.
در نهایت اگر پس از 6 روز هزینه خودرو پرداخت نشود، معامله فرد فسخ میشود و 5.5 درصد نیز به عنوان هزینه فسخ معامله باید توسط خریدار پرداخت شود.
اگر فرد متقاضی پس از تایید درخواست خودرو از بورس کالا منصرف شد؛ باید 5 درصد از ارزش کل معامله را به عنوان هزینه فسخ و 0.5 درصد به عنوان کارمزد دو سر معامله پرداخت کند.
یعنی اگر فردی از بورس کالا خودرو خرید و در مرحله نهایی منصرف شد باید مجموعا 5.5 درصد از ارزش کل معامله را به عنوان خسارت یا هزینه فسخ معامله پرداخت کند.
منبع: تجارت نیوز
هم اکنون دیگران می خوانند-
صحبتهای تازه عموی کیان پیرفلک | ماجرای آشفته شدن محسن رضایی در دیدار با پدر کیان چه بود؟
-
مداح معروف حکم اعدام فرهاد ظریف را صادر کرد
-
قطع اینترنت در روزهای پنجشنبه و جمعه رسما تائید شد
-
صف وحشتناک 10 میلیون نفری برای 20 هزار خودرو!
-
ماجرای عجیب دختر ترنسی که کارتنخواب شد
-
زیرنویس جنجالی شبکه خبر | از پشم و گونی برای گرم کردن خانه خود استفاده کنید!
-
تصویر سفرای 3 کشور اروپایی در تهران کنار دیوارنویسیها