جمعه 17 مرداد 1404

نخستین پیروزی ایران رقم خورد / هلند حریف شاگردان جوان الکنو نشد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
نخستین پیروزی ایران رقم خورد / هلند حریف شاگردان جوان الکنو نشد

تیم ملی والیبال ایران در سومین دیدار خود در لیگ ملت‌های والیبال برابر هلند به پیروزی قاطع رسید تا نخستین برد خود در این مسابقات را کسب کند.

تیم ملی والیبال ایران در سومین دیدار خود در لیگ ملت‌های والیبال در ست نخست مقابل هلند به برتری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، در سومین روز از رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال، تیم ملی ایران امروز (یکشنبه) از ساعت 14:30 مقابل تیم ملی هلند صف آرایی کرد. این نخستین دیدار رسمی دو تیم است.

کاپیتان سعید معروف و محمدرضا حضرت پور برای این دیدار رسیده‌اند و با اعلام ولادیمیر آلکنو ایران با ترکیب 14 نفره میلاد عبادی‌پور، سعید معروف (کاپیتان)، سیدمحمد موسوی، پوریا فیاضی، محمدرضا حضرت‌پور، مسعود غلامی، امیر غفور، صابر کاظمی، علی‌اصغر مجرد، علی شفیعی، میثم صالحی، محمدطاهر وادی، آرمان صالحی (لیبرو) و امیرحسین اسفندیار مقابل هلند به میدان خواهد رفت.

ولادیمیر الکنو مانند بازی مقابل روسیه ترکیب جوانی را روانه زمین کرد. امیر حسین اسفندیار، میثم صالحی، علی اصغر مجرد، صابر کاظمی، محمدطاهر وادی، محمد موسوی و آرمان صالحی یاران شروع کننده ایران بودند.

ست نخست؛ 25 بر 18 به سود ایران تیم ملی والیبال ایران شروع خوبی در ست ابتدایی بازی داشت. صابر کاظمی سرویس‌های خوبی برای ایران زد تا ملی پوشان ایران 5 بر یک پیش بیافتند و روبرتو پیازا سرمربی هلند به اجبار تقاضای تایم استراحت داد. نخستین تایم استراحت فنی با برتری 8 بر 5 ایران همراه شد. عملکرد خوب یاران ایران در سرویس و دفاع اختلاف امتیاز را دو برابر کرد تا نتیجه بازی 12 بر 6 به سود ایران شود. پیازا یک بار دیگر تقاضای تایم استراحت داد اما وقفه ایجاد شده تأثیری در عملکرد خوب بازیکنان ایران نداشت تا دومین تایم استراحت فنی با برتری 16 بر 11 ایران همراه شود. معروف و بردیا سعادت با زمین آمدند. در نهایت ست نخست با عملکرد خود ملی پوشان ایران در سرویس و دفاع با نتیجه 25 بر 18 حریف را شکست دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرانسه، بلغارستان، آلمان، استرالیا، ایران، ژاپن، صربستان، اسلوونی، هلند، روسیه، آمریکا، کانادا، ایتالیا، لهستان، آرژانتین و برزیل 16 تیم حاضر در مسابقات هستند. تیم‌های فرانسه، ایران، ایتالیا، آرژانتین، چین، برزیل، روسیه، لهستان، صربستان، آمریکا، آلمان و ژاپن 12 تیم اصلی و ثابت برای هفت سال در گروه مردان لیگ ملت‌های والیبال هستند. تیم ملی چین به دلیل مسائل مالی از حضور در مسابقات انصراف داد تا تیم هلند جایگزین این تیم شود. تیم ملی اسلوونی نیز با قهرمانی در چلنجرکاپ جایگزین تیم ملی پرتغال شد که در سال 2019 از مسابقات سقوط کرد.

تیم ملی روسیه، مدافع عنوان قهرمانی در سال‌های 2018 و 2019 به ترتیب با شکست تیم‌های فرانسه و آمریکا جام قهرمانی را بالای سر برد.