نخست وزیر بریتانیا
نخست وزیر بریتانیا
اعتراض علیه خلاف گویی نخست وزیر درباره عدم اطلاع از سوابق یکی از چهره های دولت است که به آزارگری جنسی متهم شده است.
قبلا هم بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا به دلیل برگزاری میهمانی پرتعداد در شرایط قرنطینه کرونایی، جریمه شده بود.
اقتصادنیوز: در پی تحریمهای جدید غرب علیه روسیه که به علت حمله نظامی به اوکراین رخ داده بود، سقوط ارزش روبل در برابر دلار و یورو از چندی پیش آغاز شد و همچنان ادامه دارد.
اوکراین پس از عملکرد خوب در اوایل جنگ، در حال از دست دادن موقعیت خود است. بعد از این چه؟ اکونومیس به این سوال پاسخ داده است.
جو بایدن، رییس جمهوری آمریکا به همراه دیگر سران گروه 7 طرح جدیدی را با نام تازه «مشارکت و سرمایه گذاری در زیرساختهای جهانی» راهاندازی کردهاند. آمریکا به تنهایی حدود 200 میلیارد دلار از این بودجه را قرار است تامین کند.
جو بایدن، رییس جمهوری آمریکا به همراه دیگر سران گروه 7 طرح جدیدی را با نام تازه «مشارکت و سرمایه گذاری در زیرساختهای جهانی» راهاندازی کردهاند. آمریکا به تنهایی حدود 200 میلیارد دلار از این بودجه را قرار است تامین کند.
بوریس جانسون، امروز (جمعه) در سفری غیرمنتظره بار دیگر به کییف سفر کرد.
بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا روز دوشنبه 16خرداد از حزب خود رای اعتماد گرفت تا همچنان رهبری حزب محافظه کار را در این کشور بر عهده داشته باشد. اعتراض تعداد زیادی از نمایندگان هم حزبی جانسون در مجلس عوام، او را با بحران عدم اعتماد و احتمال از دست دادن رهبری حزب محافظه کار روبهرو کرده بود. دوشنبهشب (16 خردادماه) شب سختی برای جانسون بود (روزنامه دنیایاقتصاد در گزارش «شب ملتهب برای...
اقتصادنیوز: پس از انتشار گزارش رسواییهای «پارتی گیت»، نخست وزیر انگلیس بار دیگر عذرخواهی کرد، اما در عین حال شمار مخالفان درون حزبی او افزایش یافت.
اقتصادنیوز: وزیر امور خارجه روسیه هشدار داد که خطر واقعی جنگ جهانی سوم وجود دارد.
یک منبع امنیتی روسی گفت که 20 تن از نیروهای ویژه و نخبه انگلیسی به شهر «لویو» اعزام شده اند.
سرگئی بوردیلیاک گفت: کشورهای غربی برای پذیرش عضویت اوکراین در ناتو آماده نبودند، پس برای چه ما به جایی برویم که در آنجا منتظر ما نیستند؟ ما باید مثل ایران، ارتش خودمان را داشته باشیم و روی آن سرمایهگذاری کنیم.
دیدن این تصاویر برای پوتین یک شکست بزرگ است. رهبر اوکراین اشغال شده با نخست وزیر بریتانیا در پایتخت قدم میزند و با مردم شهر خوش و بش میکند.
اقتصادنیوز: دفتر ریاست جمهوری اوکراین اعلام کرد بوریس جانسون عصر شنبه به کییف سفر و با ولودیمیر زلنسکی دیدار کرد.
«"جنگ اوکراین" به معنای واقعی کلمه یک آخرالزمانِ انرژی را در قرن بیست و یکم ایجاد کرده است. در این راستا شاهد بوده ایم که کشورهای غربی از یک کشور به کشور دیگر می روند تا شاید بتوانند بحران انرژی خود را که تا حد زیادی ناشی از وقوع این جنگ است، برطرف کنند.»
تهران - ایرنا - عیدی شبکه های یک، دو، سه، چهار، پنج، نمایش، امید، کودک، افق، شما و سلامت در ایام نوروز، سبدی رنگارنگ از فیلمهای جدید برای مخاطبان خود است.