نخست وزیر بریتانیا
نخست وزیر بریتانیا
اقتصادنیوز: جانسون از امروز پست نخست وزیری انگلیس را به لیز تراس تحویل داد.
در بعداظهر روز گذشته، خبرگزاریهای جهان مهمترین خبر روز را مخابره کردند؛ لیز تراس 47 ساله وزیر امور خارجه دولت بوریس جانسون، به عنوان رهبر جدید حزب محافظهکار بریتانیا و نخست وزیر انگلیس انتخاب شد.
کارنامه تراس نشان می دهد او سابقه زیادی در تغییر عقیده و حزب نیز دارد؛ در حالی که تراس در دوران جوانی به عنوان یک هوادار حزب لیبرال دموکرات شناخته میشد و از طرفداران استقرار جمهوری بود، سالها به عضوی از حزب محافظهکار تبدیل شد و در همین دولتها نیز مسیر سیاسی خود را پی گرفت.
افرادی که جنگ را آغاز کردهاند انگیزه کمی برای پایان دادن به آن قبل از دستیابی به چیزی که میتوانند به عنوان یک پیروزی به تصویر بکشند، ندارند، زیرا رضایت دادن به کمتر از این نوعی اعتراف است به اینکه آنها زمان و منابع زیادی را از بین بردهاند.
ساعاتی پیش در بعداظهر روز دوشنبه 14 شهریور، خبرگزاریهای جهان مهمترین خبر روز را مخابره کردند؛ لیز تراس 47 ساله وزیر امور خارجه دولت بوریس جانسون، به عنوان رهبر جدید حزب محافظهکار بریتانیا و نخست وزیر انگلیس انتخاب شد.
حزب حاکم محافظه کار، «لیز تراس» را به عنوان نخست وزیر انگلستان اعلام کرد.
گورباچف به دنبال آن بود که به جای اتحاد اجباری جمهوری ها با روسیه به کشوری مانند آلمان بدل شود و جمهوریها هم حول آن یک اتحاد جدید و دموکراتیک تشکیل دهند اما در عمل کشورهای اقماری رها شدند و روسیه نیز رؤیای بازگشت به دوران تزار را از سر گرفت.
کشور بزرگ و پهناور ایران با داشتن موقعیت استراتژیک و راهبردی، سوابق تاریخی، فرهنگی و منابع بزرگ انرژی از جمله نقاط حساس و مهم جهان به ویژه در منطقه غرب آسیا به حساب میآید و به همین دلیل از گذشته های دور همواره مورد توجه و طمع ابرقدرتهای استعمارگر بوده است.
وقتی قرار نیست توضیحی ارائه شود چه نیازی به روابط عمومی و صرف این همه هزینه و پول و امکانات و انرژی است؟
ادامه و تشدید روند دخالت ها و توهین های سفیر روسیه در تهران از سویی و انفعال و سکوت دولت رئیسی از سوی دیگر، افکارعمومی را به شدت جریحه دار کرده و مطالبه برای دفاع از استقلال و غرورملی ایرانیان از طریق سرجای خود نشاندن این سفیر گستاخ را تقویت کرده است.
اگر رسانه ها و خبرنگاران در بریتانیا در مسیر کشف و کسب اطلاعات و افشای رسوایی ها، محدود یا با تهدید و مجازات روبه رو می شدند در این صورت رسانه ها و روزنامه نگاران دیگر کشورها به این خبرهای منفی و افشاگری ها و رسوایی ها می پرداختند.
بی گمان یکی از رموز پیشرفت کشورهای غربی، استفاده از انسانهای آگاه و مدیر است و در این مسیر، فارغ از باورهای ایدئولوژیک و تقسیمات نژادی، حتی به این که فرد آمریکایی است یا آفریقایی یا هندی و پاکستانی است یا ایرانی و عراقی، کاری ندارند.
مشاوران و دستیاران بایدن با این معضل مواجه شده اند که آیا او می تواند برای یک دوره دیگر در کاخ سفید بماند و آیا محبور خواهند شد برای انتخابات بعدی بایدن را کنار گذاشته و نامزدی جوان تر را روانه رینگ رقابت ها کنند.
دولت بوریس جانسون سرانجام فروپاشید. نخست وزیر بریتانیا ماه ها از رسوایی ها یکی پس از دیگری خلاص شد.
نشریه هفتگی اکونومیست پایان کار بوریس جانسون در داونینگاستریت را با تیتر «سقوط دلقک» به عنوان داستان جلد این هفته انتخاب کرده و با اشاره به اینکه بریتانیا در وضعیت بحرانی قرار دارد، هشدار میدهد که موضوع فراتر از شخص بوریس جانسون است.
گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو_ پایگاه خبری "میدل ایست آی" در گزارشی، به استعفای "بوریس جانسون" نخست وزیر بریتانیا از کرسی خود پس از استعفای بیش از 50 تن از وزرا و معاونان وزرای دولت وی و اراده جدی حزب محافظه کار جهت کنار گذاشتن او پرداخته و تاکید دارد که بوریس جانسون در طول سه سال حضور خود در قدرت، با حمایتهای میلیونرهای پُر نفوذ در حزب محافظه کار و همچنین چهرههای رسانهای سرشناس...