شنبه 3 آذر 1403

نصب اپلیکیشن‌های جعلی ارسالی جهت مشاهده بارکدپستی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
نصب اپلیکیشن‌های جعلی ارسالی جهت مشاهده بارکدپستی

رئیس پلیس فتا ویژه شرق استان تهران گفت: نصب اپلیکیشن‌های جعلی ارسالی جهت مشاهده بارکدپستی و امور مشابه ترفندی در جهت کلاهبرداری است.

سرهنگ دوم حمیدرضا سلطان آبادی گفت: اخیرا مجرمین سایبری با ارسال پیامکی در شبکه اجتماعی با تصویر پروفایل اداره پست به شهروندان، مبنی بر اینکه بنده مامور پست هستم و با توجه به دقیق نبودن آدرس و پیدا نکردن منزل شما، مجبور به ارسال پیامک شدم؛ اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کنند.

او گفت: در این ترفند افراد کلاهبردار با ارسال پیامکی مبنی بر اینکه شما یک بسته پستی دارید و با توجه به پیدا نکردن آدرس، بسته شما را بازگشت زدیم و باید از طریق اپلیکیشنی که برای شما ارسال گردیده، بارکدپستی خود را مشاهده و به جهت تحویل بسته پستی، آن را به اداره پست ارائه دهید؛ با نصب اپلیکیشن، بدافزاری بر روی گوشی نصب شده و اطلاعات افراد به سرقت برده می‌شود.

سرهنگ سلطان آبادی با اشاره به اینکه مامورین اداره پست هیچگاه از طریق شبکه‌های اجتماعی اقدام به برقراری ارتباط با مردم نمی‌کنند، به شهروندان هشدار داد و گفت: به هیچ عنوان از لینک‌های ارسالی در شبکه‌های اجتماعی و یا نصب اپلیکیشن‌های جعلی ارسالی جهت مشاهده بارکدپستی یا ابلاغیه قضایی و امور مشابه استفاده نکنید، زیرا اینگونه اقدامات ترفندی در جهت کلاهبرداری می‌باشند.

رئیس پلیس فتا ویژه شرق استان تهران گفت: شهروندان در صورت بروز هرگونه مشکل و مواجهه با جرائم رایانه‌ای می‌توانند با مراجعه حضوری به پلیس فتا از راهنمایی مستقیم کارشناسان و یا با مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir و ثبت درخواست در قسمت درخواست‌های مردمی و یا با شماره گیری 096380 مرکز امداد و فوریت‌های سایبری به جهت استفاده از مشاوره‌ها و راهنمایی‌های کارشناسان این پلیس در جهت رفع مشکلات احتمالی خود اقدام نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی