سه‌شنبه 16 بهمن 1403

نغمه مبرقعی عضو شورای عالی محیط زیست شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نغمه مبرقعی عضو شورای عالی محیط زیست شد

تهران - ایرنا - سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور، طی حکمی دکتر نغمه مبرقعی، عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی را به عنوان عضو شورای عالی محیط زیست منصوب کرد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پایگاه خبری دانشگاه شهید بهشتی، نغمه میرقعی با حکم رییس جمهور به عنوان عضو شورای عالی محیط زیست منصوب شد.

وزرای صنایع و معادن، جهاد کشاورزی، بهداشت و درمان، اقتصاد و دارایی، کشور، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی، سازمان حفاظت محیط زیست و چهار نفر از اشخاص یا مقامات ذیصلاح از اعضای شورای عالی محیط زیست هستند.

انتخاب این اعضا به پیشنهاد رییس سازمان حفاظت محیط زیست و تصویب رییس جمهور برای مدت سه سال صورت می گیرد.

طبق قوانین و مقررات زیست محیطی در مناطق پارک ملی، پناهگاه حیات وحش و منطقه حفاظت شده، صدور هرگونه پروانه اکتشاف و بهره برداری از مواد معدنی به شرط موافقت شورای عالی حفاظت محیط زیست امکان پذیر است. گفتنی است در صورت موافقت شورای عالی حفاظت محیط زیست، تأییدیه وزیر صنعت و معدن برای طرح های اکتشافی و بهره برداری از مواد معدنی صادر می شود.

حفاظت از تنوع زیستی کشور، وسعت بخشیدن به منابع طبیعی، پیشگیری و ممانعت از تخریب و الودگی محیط زیست، تحقق اصل پنجاهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به منظور حفاظت از محیط زیست و تضمین بهره مندی درست و مستمر از محیط زیست و همسو با توسعه پایدار از اهداف و برنامه های شورای عالی محیط زیست است.

برچسب‌ها