یک‌شنبه 30 شهریور 1404

نفوذ یک کاروان نظامی آمریکا به پایگاه «قسرک» سوریه

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
نفوذ یک کاروان نظامی آمریکا به پایگاه «قسرک» سوریه

اقتصادنیوز: یک کاروان نظامی آمریکا متشکل از 30 کامیون از گذرگاه مرزی الولید وارد پایگاه قسرک واقع در حومه الحسکه شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، منابع سوری از ورود یک کاروان نظامی آمریکا به پایگاه «قسرک» واقع در شمال شرقی سوریه خبر دادند.

شبکه المیادین گزارش داد، مرکز موسوم به «دیده‌بان حقوق بشر سوریه» اعلام کرد که یک کاروان نظامی آمریکا متشکل از 30 کامیون از گذرگاه مرزی الولید وارد پایگاه قسرک واقع در حومه الحسکه شد.

پایگاه قسرک در فاصله 45 کیلومتری شرق شهر تل تمر در بزرگراه M 4 قرار دارد. این پایگاه در یک ساختمان قدیمی و با هدف تقویت پخش رادیویی محلی ایجاد شد و یک پایگاه پشتیبانی رزمی است.

از سوی دیگر خبرگزاری سوریه گزارش داد که گروه شبه‌نظامی «نیروهای سوریه دموکراتیک» موسوم به «قسد» با خمپاره اطراف روستای تل المعز در شرق حلب را هدف قرار داد.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه همچنین اعلام کرد که درگیری شدیدی بین نیروهای ارتش سوریه و نیروهای قسد در حومه حلب به وقوع پیوسته است.

نیروهای قسد نیز اعلام کردند که یک پهپاد ارتش سوریه یک نقطه نظامی این نیروها در دیر حافر واقع در حومه حلب را هدف قرار دادند.

امروز همچنین نیروهای قسد اعلام کرد در جریان مقابله با حمله عناصر داعش به گشت این نیروها در حومه دیرالزور، یک نفر از نیروهایشان کشته و دو تن دیگر زخمی شدند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید