چهارشنبه 7 آذر 1403

نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی، راهنمای مسافران نوروزی

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی، راهنمای مسافران نوروزی

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، برگزاری نمایشگاه‌های گردشگری و صنایع دستی را محلی برای تعیین مقصد مسافران نوروزی معرفی کرد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ نشست خبری اعلام برنامه‌های سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و سی‌وسومین نمایشگاه ملی صنایع دستی تهران با حضور ولی تیموری معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، پویا محمودیان معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی و خشایار نیکزاد مدیرعامل شرکت مادرتخصصی ایرانگردی و جهانگردی برگزار شد.

پویا محمودیان معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی با اشاره به ظرفیت‌سنجی‌های بازار کشور در حوزه محصولات فرهنگی توضیح داد: ما روی بازار محصولات کشور مطالعه داشته‌ایم و به این نتیجه رسیدیم که کشور بیش از یک نمایشگاه در حوزه صنایع دستی نیاز دارد و برای این کار می‌توان پایان هر فصل را برای برگزاری در نظر گرفت.

ولی تیموری معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی هم از آمار جهانی گردشگری گفت و ادامه داد: سازمان جهانی میراث فرهنگی تعداد گردشگران جهان را یک میلیارد و 500 میلیون نفر اعلام کرده‌است و ایران هم از رشد گردشگر در جهان بی‌نصیب نبوده است.

وی رشد گردشگر در ایران را 3.08 درصد اعلام کرد و گفت: شیوع ویروس کرونا در چین و سانحه هوایی اوکراین ما را از مسیر جذب گردشگر که پیش از این تعیین کرده بودیم دور کرده است اما با گذشت زمان و نزدیک شدن به اسفندماه امیدواریم این فاصله کاهش پیدا کند.

تیموری افزود: ما از ظرفیت‌های استانی برای نمایشگاه صنایع دستی استفاده خواهیم کرد و 985 شرکت داخلی، 43 شرکت مرتبط با مراکز بین‌المللی و 18 شرکت خارجی در این نمایشگاه حضور خواهند داشت. این نمایشگاه‌ها مردم را در انتخاب مقاصد گردشگری نوروزی خود بسیار کمک می‌کند.

خشایار نیکزادفر مدیرعامل شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی هم درباره این نمایشگاه‌ها تصریح کرد: محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران را برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی در نظر گرفته‌ایم. این نمایشگاه‌ها در 13 سالن از ساعت 9 صبح تا 17 میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود. گردشگری الکترونیک غرفه‌های مستقلی در نمایشگاه خواهد داشت و سایر رویدادهای فرهنگی در استان‌های مختلف در معرض عموم قرار می‌گیرد.

وی برنامه‌های جانبی این نمایشگاه‌ها را بدین شرح اعلام کرد: نشست‌های فرهنگی، کارگاه‌های آموزشی و گردشگری ماجراجویانه، رونمایی از تمبر یادبود، فعال‌سازی اپلیکیشن مخصوص این رویداد در محیط نمایشگاه و نظرسنجی‌های مختلف از مخاطبان برای این دوره از نمایشگاه.

نیکزاد درباره تغییرات نمایشگاه امسال با سال قبل توضیح داد: سال قبل فضای مورد استفاده برای نمایشگاه 32 هزار و 500 متر مربع بود و امسال این فضا به 46 هزار متر مربع رسیده است.

ورود یک رقیب جدید به حوزه "گردشگری آنلاین" 57 دفتر غیر مجاز گردشگری برای پلمب به پلیس اماکن معرفی شده است فراخوان طراحی "هویت بصری برند ملی گردشگری" منتشر شد

انتهای پیام /