پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

نماینده شهربابک: بخش ویژه سرمایه‌گذاری در دستگاه‌های اجرایی راه‌اندازی شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نماینده شهربابک: بخش ویژه سرمایه‌گذاری در دستگاه‌های اجرایی راه‌اندازی شود

کرمان - ایرنا - نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر سرمایه‌گذاران ساماندهی و هدایت نشوند به خارج از کشور و استان‌های دیگر می‌روند گفت: باید امنیت سرمایه‌گذار تامین شود و در دستگاه‌های اجرایی یک بخش ویژه سرمایه‌گذاری راه بیندازیم.

"مصطفی رضاحسینی" روز پنجشنبه در نشست شورای مشترک قضائی و اداری استان کرمان به مناسبت هفته قوه قضائی افزود: بیکاری و فقر ایمان مردم را ضعیف می کند لذا این هشدار را به مقامات اجرایی استان می دهم چنانچه نمی توانند کار کرده و سرمایه گذاری نمایند، اجازه بدهند ما نمایندگان وارد صحنه شده و سرمایه گذار را وارد صحنه کنیم. ما کار را راه می اندازیم و درخواست این است مقررات و بروکراسی اداری جلوی پای ما را نگیرد.

وی با اشاره به مشکلات استان کرمان از جمله بیکاری، فقر و غیره ادامه داد: متولیان امر یا نمی خواهند یا نمی توانند کاری انجام بدهند. نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی افزود: همواره اعلام می کنیم استان کرمان در زمینه های بسیاری رتبه اول را دارد اما بیکاری، فساد و فقر نیز زیاد است. وی با اشاره به اینکه در استان کرمان می شود با برنامه ریزی و همراهی طی یک سال و نیم، بیکاری را به کلی برطرف کرد، تصریح کرد: این همه معادن و سرمایه گذار داخلی و خارجی آماده کار است، اما زمینه مهیا نمی شود به دلیل اینکه سیاسی و جزیره ای نگاه شده و ثروت و قدرت برای افراد محدود خاصی تعریف شده است که باید این حصارهای را بشکنیم. وی با اشاره به اینکه زشت است برای هر مسئله ای مقام معظم رهبری وارد صحنه بشوند، افزود: در هر مشکلی بسیج و مردم وارد صحنه می شود، دولت چه کاره است؟ رضاحسینی با اشاره به اینکه باید مسئولان اجرائی تحت پیگرد قرار بگیرند، افزود: بسیاری از مسئولان اجرایی و اداری در شهرستان ها کارآیی ندارند و ضعیف هستند. وی افزود: انتظار داریم با محوریت دستگاه قضائی و کمک دستگاه های امنیتی بر مشکلات فائق بیاییم.

*س_برچسب‌ها_س*