چهارشنبه 7 آذر 1403

نوسازی صنعتی و هوشمندسازی دوبال توسعه و پیشرفت در کشور است

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
نوسازی صنعتی و هوشمندسازی دوبال توسعه و پیشرفت در کشور است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیست و دومین جلسه شورای مدیریت و فعالیت‌های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی امروز در معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. در این جلسه بررسی طرح توجیهی اعطای مجوز تاسیس و فعالیت سرای نوآوری توسعه قطعه سازی و نوسازی صنعتی واحد تبریز و همچنین سرای نوآوری سیستم‌های هوشمند و فناوری‌های نرم واحد علوم و تحقیقات در دستور کار قرار...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیست و دومین جلسه شورای مدیریت و فعالیت‌های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی امروز در معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این جلسه بررسی طرح توجیهی اعطای مجوز تاسیس و فعالیت سرای نوآوری توسعه قطعه سازی و نوسازی صنعتی واحد تبریز و همچنین سرای نوآوری سیستم‌های هوشمند و فناوری‌های نرم واحد علوم و تحقیقات در دستور کار قرار گرفت.

در این جلسه وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از نوسازی صنعتی و هوشمندسازی را به عنوان دو بال توسعه و پیشرفت یاد کرد که زمینه ساز افزایش بهره وری است، خاطرنشان کرد: سرا‌های نوآوری می‌توانند در مقیاس گسترده‌ای از طریق بستر‌های مهیا شده در معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری پیشرفت‌های چشمگیری را عاید دانشگاه آزاد کنند

وی افزود: براساس شاخص‌های ساختار صنعت استان آذربایجان شرقی یکی از صنعتی‌ترین استان‌های کشور به حساب می‌آید و از سوی دیگر، زیرساخت‌های صنعتی استان نیاز به بازسازی و نوسازی دارند که این مهم با توجه به ظرفیت‌های نیروی انسانی متخصص، تجهیزات آزمایشگاهی و ماشین آلات مدرن در اختیار دانشگاه آزاد استان آذربایجان شرقی، سرای نوآوری توسعه قطعه سازی و نوسازی صنعتی واحد تبریز می‌تواند به شکل عملیاتی زمینه ساز تحقق درآمد غیرشهریه‌ای را فراهم کند.

ضرغامی در ادامه از لزوم ورود دانشگاه به حوزه نوسازی در عرصه‌های مختلف دیگر از جمله صنایع هوایی، تجهیزات پزشکی و بیمارستانی سخن گفت.

ضرغامی همچنین هوشمندسازی را یکی از نیاز‌های اساسی و عمومی کشور برشمرد و تصریح کرد: سرای نوآوری سیستم‌های هوشمند و فناوری‌های نرم واحد علوم و تحقیقات می‌تواند با شناسایی نیاز‌های حوزه‌های مختلف راهکار‌های عملیاتی و جامع برای افزایش بازدهی و بهره وری حوزه‌های مختلف ارائه نماید و از طریق معرفی صحیح مزیت‌های مختصات هوشمندسازی برای صنایع و مجموعه‌های مرتبط تسهیل گر مکانیزم هوشمندسازی در کشور باشد. وی با بیان اینکه صنایع و معادن کشور امروز به دنبال هوشمندسازی سیستم هایشان هستند و سرای نوآوری سیستم‌های هوشمند و فناوری‌های نرم واحد علوم و تحقیقات با ارتباط گیری با این بخش‌ها می‌تواند همکاری‌های مثبتی را در دستور کار قرار دهد، تصریح کرد: سرا‌های نوآوری برای پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه در مسیر حل مسئله می‌بایست استراتژی مدونی را ترسیم کنند. این فرآیند امروز با برگزاری رویداد ملی عصر امید و به اشتراک گذاشتن دستاورد‌های چهاردهه فعالیت دانشگاه آزاد پیش چشم صنایع، نخبگان و افکارعمومی بیش از پیش در دسترس است.

در ادامه این جلسه اعضای این شورا پس از بررسی طرح‌های توجیهی و استماع نظرات داوود ثمری سرپرست معاونت علم و فناوری واحد علوم و تحقیقات و همچنین رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، موافقت خود را با تاسیس و فعالیت دو سرای نوآوری سیستم‌های هوشمند و فناوری‌های نرم واحد علوم و تحقیقات و توسعه قطعه سازی و نوسازی صنعتی واحد تبریز منوط به رفع ایرادات وارده در طرح توجیهی طی یک هفته آینده، موافقت کردند.

لازم به ذکر است در این جلسه وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات فناوری و نوآوری، قباد بهزادی پور مدیرکل سرا‌های نوآوری، عبداله محمدی مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی، حسن عاشوری فر مدیر سرا‌های نوآوری، سلیمانی مهر مدیر طرح‌های ملی و دبیرخانه شورای مدیریت و فعالیت‌های دانش بنیان، میثم آخوندی مسئول توسعه ارتباطات معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و جمعی از نمایندگان حقوقی، بازرسی و مالی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.