نگاه ما، توسعه فعالیتهای رمزپول در چارچوب مقررات است
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، این جلسه که با هدف هماهنگی و تقویت نقشآفرینی مؤثر حوزه علم و فناوری در ساماندهی و توسعه فناوری های دیجیتال برگزار شد، با دستیابی به توافقات مهم و راهبردی به پایان رسید. طرفها در این جلسه سازنده، بر ضرورت همافزایی بیشتر در حوزه فناوری های دیجیتال تأکید کردند. در این نشست توافق شد که با ایجاد بسترهای نظارتی و حمایتی جدید، امنیت و شفافیت در مدیریت...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، این جلسه که با هدف هماهنگی و تقویت نقشآفرینی مؤثر حوزه علم و فناوری در ساماندهی و توسعه فناوری های دیجیتال برگزار شد، با دستیابی به توافقات مهم و راهبردی به پایان رسید. طرفها در این جلسه سازنده، بر ضرورت همافزایی بیشتر در حوزه فناوری های دیجیتال تأکید کردند.
در این نشست توافق شد که با ایجاد بسترهای نظارتی و حمایتی جدید، امنیت و شفافیت در مدیریت کارگزاران رمزپول و پرداخت یاری ها افزایش یابد و اقدامات عملی برای تسهیل فعالیتهای نوآورانه در این بخش انجام شود. افشین، معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در این جلسه با اشاره به اهمیت حوزه فناوریهای دیجیتال تأکید کرد: زیست بوم فناوریهای دیجیتال، نه تنها بخشی از اقتصاد کشور بلکه موتور محرک آن در آینده است. همکاری نزدیک میان نهادهای مرتبط، راه را برای توسعه پایدار و امن این حوزه هموار میکند.
فرزین رئیس کل بانک مرکزی نیز ضمن قدردانی از نگاه ویژه معاونت علمی و فتاوری رئیس جمهور به این موضوع، بر جایگاه کلیدی بانک مرکزی در ایجاد زیرساختهای مالی و مقرراتی پایدار تأکید کرد و گفت: نگاه بانک مرکزی، توسعه فعالیتهای رمزپول در چارچوب مقررات است و هدف نیز در این بانک، کاهش ریسک این عملیات و افزایش نقش آنها در مبادلات خارجی است و امیدواریم با تعامل سازنده بین نظام بانکی و حوزه فناوریهای دیجیتال، این اهداف محقق شود. بر اساس این گزارش، مقرر شد این توافق پس از برگزاری جلسات با ذینفعان، عملیاتی شده و گامهای عملی در راستای حمایت از این زیست بوم اجرایی شود.