نیروهای شهید زینالدین در پیادهروی اربعین
خبرگزاری فارس گروه حماسه و مقاومت: بعد از گذشت سالها از جنگ تحمیلی، جایی قدم میگذارند که روزی شاهد پرپر شدن رفقایشان بودند. آنها یاد میکنند از همرزمان شهیدشان. رفقایی که وصیت کرده بودند اگر روزی راه کربلا باز شد، نائبالزیارهشان باشند.
در ایام پرشور اربعین حسینی 9 نفر از جانبازان و ایثارگران لشکر 17 علیابن ابیطالب (ع) سفری را از قم به شلمچه آغاز کردهاند و این مسافران راه عشق، از شلمچه تا فاو راهی شدند.
در فاو مقتل سردار شهید جواد دلآذر فرمانده عملیات لشکر 17 علی ابن ابیطالب (ع) شب را در منزل یکی از شیعیان فاو به نام ابانور و ابوعبدالله توقفی کردند به یاد دوستان شهیدشان در والفجر هشت و بعد راهی شدند به سوی رأس البیشه، ذی قرار، دیوانیه، مقام حضرت خضر نبی (ع)، نجف و بعد کربلا.
جانباز قطع پا «محمد سوری» برای نخستین بار سال 96 و به تنهایی این مسیر پیادهروی را طی کرد. سال 97 یکی از رفقای جانبازش او را همراهی کرد و به این ترتیب سال 1400 سه نفر، 1401 شش نفر جانباز و امسال تعداد این گروه از جانبازان و ایثارگران به 9 نفر رسید.
این راهیان اربعین حسینی در طول سفر میزبان خانوادههای عراقی میشدند؛ خانوادههایی که این روزها داشتههایشان را خرج زوار حسین (ع) میکنند. محمد سوری درباره این سفر میگوید: «ما سفرمان را 15 محرم از قم به سمت شلمچه با قطار آغاز کردیم. بعد به سمت فاو و بصره رفتیم و همین طور موکبها را پشت سر گذاشتیم. ما مسیرها را از ساعت 4 و نیم صبح آغاز میکردیم و پیادهروی تا 10 صبح ادامه داشت. در طول این سفر ما به منزل خانوادههای عراقی میرفتیم و به نام حضرت معصومه (س) به هر خانواده میزبان یک مثقال زعفران و هل و هدیه فرهنگی هدیه میدادیم.»
همه میدانیم که جانبازان شرایط خاصی دارند و مراقبتهای ویژهای باید از آنها شود، اما عشق امام حسین (ع) است که آنها را با این همه درد و سختی یاری میکند. محمد سوری همسفران خود را اینگونه توصیف میکند: «ما در این گروه، جانبازان قطع عضو، اعصاب و روان، جانبازان ناحیه کمر و شکم هم داریم. جانباز اعصاب و روان مسعود اسکندری، جانباز ناحیه شکم و پا رضا ترابی، محمد نیکمحمدی جانباز قطع انگشت، حسین نجفی جانباز ناحیه شکم و پا و لگن، و ایثارگر علی موحدی و جواد محمدی در این سفر حضور داشتند.»
یکی از زیباییهای سفر اربعین، میزبانی بدون چشمداشت خانوادههای عراقی از زوار امام حسین (ع) است. این جانباز دفاع مقدس درباره یکی از زیباترین صحنههایی که در این سفر درک کرده، میگوید: «سال گذشته ما در جاده الحارثه یک مادر عراقی را دیدیم که در آن هوای گرم، قالب یخ را از فاصله دور و آن مسیر سراشیبی و سر بالایی با مهارت عجیبی روی سرش گذاشته بود تا به موکب پسرش بیاورد. من در آن لحظه یک عکس از این مادر گرفتم و حتی بعد هم مهمان منزلشان شدیم».
این مسافران اربعین بعد از 20 روز به بین الحرمین رسیدند.
پایان پیام /