هاشمی رفسنجانی
هاشمی رفسنجانی
نظامالدین موسوی در پاسخ به سوالی مبنی بر آنکه شما تایید میکنید که پزشکیان دولت سوم روحانی است یا خیر؟ بیان کرد: هیچ دولتی ادامه دهنده راه دولتی دیگر نیست، تنها شباهت رویکردی منجر به انتصاب افراد به دولتها میشود. به عنوان مثال رویکرد جلیلی در سیاست خارجی، مردمگرایی و عدالتخواهی شباهت زیادی به دولت احمدینژاد و بخشهایی از دولت رئیسی دارد.
رئیس ستاد انتخاباتی حزب اعتدال و توسعه در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در «کافه خبر» خبرآنلاین گفت: امروز اسراییل اصلا دوست ندارد کسی مانند پزشکیان سر کار بیاید. نمیگویم دوست دارد چه کسی بیاید ولی اسراییل و تیمی که دشمنی شان علیه جمهوری اسلامی ایران علنی است، به هیچ عنوان میل ندارد که آقای پزشکیان بیاید.
به جز هاشمی رفسنجانی بقیه برای رسیدن به ریاست جمهوری ناکام مانده اند / قالیباف با 4 کاندیداتوری رکورددار است.
دیپلمات سابق می گوید: به عنوان اعترض به آقای پزشکیان رأی می دهم تا مبادا افکار تخیلی طرف مقابل بخواهد ما را از آنچه که هستیم به فلاکت بیشتری برساند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نیکو الهی: سیاست یعنی علم استفاده از فرصتها برای تأمین منافع جمعی، اما سیاسیبازها همیشه از این قاعده استفاده نمیکنند تا منافع جمعی تأمین شود بلکه سخت در حال جد و جهد برای دستیابی به قدرت برای تأمین منافع حزبی و گروهی هستند. هنوز زخم پرونده فساد نجومی «کرسنت» تازه است که در جریان آن، عدهای مسیری را در پیش گرفتند تا منافع جمعی را ذبح منافع گروهی...
برخی سیاستبازان دولتهای پیشین در حالی وارد میدان انتخابات شدهاند که هنوز نتایج عملکرد «هیچ» آنها، گرههای معیشیتی زیادی برای مردم به بار آورده و آواربرداری آن سالها طول میکشد.
عیسی کلانتری گفت: مردم باید بدانند اگر تندروها دوباره دولت را به دست بگیرند، ایران به خطر میافتد. دولتی نیاز است که رویکرد کارشناسی را بازگرداند و با فساد مقابله کند. انواع و اقسام مفاسد در ایران شکل گرفته که ریشههای آن به مدیریت رادیکالها بازمیگردد.
پیش از تکرار تاریخ برای انتخابات هشتم تیر 1403، نهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در ایران دو مرحله ای شد، انتخاباتی که همان مرحله اول نیز با نتیجه شگفت انگیز همراه بود و در جریان آن، اکبر هاشمی رفسنجانی که سابقه 8 سال ریاست جمهوری و همچنین ریاست مجلس را در کارنامه داشت با محمود احمدی نژاد که تنها سابقه ملی او شهرداری تهران بود، به مرحله دوم رفت
اقتصادنیوز: انتخابات ریاست جهموری چهاردهم در حالی وارد مرحله دوم شد که بیشباهت با ششمین انتخابات ریاست جمهوری در سال 1384 نبوده است. تحلیلهای آماری دو ماراتن برگزار شده برای کسب ریاست قوه مجریه، آلبومی از نتایج حیرتآور پیش روی تحلیلگران، سیاستمداران و مهمتر از همه مردم میگشاید که «اقتصادنیوز» در این گزارش به بررسی آنها پرداخته است.
در این یک هفته بایستی بر 2 مسیر "رأی خوب" و "مشارکت حداکثری" تأکید کرد. 2 مسیر پربرکتی که در آینده مردم ایران تأثیر بسزایی خواهد داشت.
هشتم تیر نشان داد که بازی انتخابات در بین اقشار فرودست شهری، طبقه متوسط و حتی روستاییان تغییر کرده است. نشانههای آن را در انتخابات هشتم تیر جستوجو کنید. آنان اکنون یک طبقه موثرند و درنیامدن با هم متحد شدند جواد دلیری روزنامه نگار در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت شامگاه هشتم تیرماه سیاست ایران با یک بهت مواجه شد؛ انتخاباتی برگزار شد که برخلاف همه نظرسنجیها و پیشبینیها نه در پای...
رییس جمهور آینده را و این که سعید (جلیلی) باشد یا مسعود (پزشکیان) همین آرای خفته تعیین میکنند. اگر بیدار شوند و به صحنه بیایند مسعود پزشکیان را با 20 میلیون رای روانه ریاست جمهوری میکنند با10 میلیون مرحله اول به اضافه یک میلیون تکنوکراتیک باقر قالیباف و 9 میلیون آرای خاموش.
رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان گفت: دولت اگر دولت تعاملی باشد با استفاده از کارشناسان ضرورت افزایش قیمت بنزنین را برای مردم توضیح میدهد و مردم بهراحتی میآیند و می پذیرند و کمک میکنند.
بیانیه قالیباف ساعاتی بعد از شکست در انتخابات 8 تیر و حمایت از کاندیدای جبهه انقلاب را میتوان بیانیهای جهت از سر باز کردن فشارها برای حمایت از جلیلی دانست، بیانیه ای که تفاوت هایی آشکاری با بیانیه حمایتی او از ابراهیم رئیسی در سال 96 دارد.
اولین سوالی که پس از انتخابات 8 تیر مطرح شد، این بود که چرا تصویر جامعهای که «مونیتور انتخابات» نشان داد با جامعهای که ساخته ذهن و قلم سیاستورزان است تفاوت داشت؟