هاوکینگ
هاوکینگ
سیاهچالهها همیشه مورد توجه دانشمندان بودهاند اما در مورد همزاد نادیده گرفته شدهی آنها یعنی "سفیدچالهها" چه میدانیم؟
وقتی علم از صورت حقیقی خود به یکسری نظام باورهای ایستا تنزل پیدا کند و از طرفی حکمرانی به یک سازوکاری از ارتباطات و هژمونیک تنزل پیدا کند، این دو با هم به هم پیوند میخورند. کما اینکه میبینیم در ایران و در غرب هم آرامآرام این اتفاق افتاده است. یعنی ما با یک الیگارشی حکومتی و با یک سری از نخبگان قدرت هم در دانشگاه مواجه میباشیم، این دو طیف به راحتی به هم پیوند میخورند.
دو سیاهچاله در حال چرخش بهزودی در یک ادغام خشونتآمیز با هم برخورد خواهند کرد.
زمینه پژوهشی اصلی وی کیهانشناسی و گرانش کوانتومی است. از مهمترین دستاوردهای وی مقالهای است که به رابطه سیاهچالهها و قانونهای ترمودینامیک میپردازد.
گوگل لوگوی خود را به مناسبت هشتادمین زادروز استیون هاوکینگ، فیزیکدان و دانشمند برجسته انگلیسی تغییر داد.
سیاهچالههای نخستین اگر وجود داشته باشند، میتوانند بذرهایی باشند که همه ابرسیاهچالهها از جمله سیاهچالهای که در مرکز کهکشان راه شیری قرار دارد، از آنها تشکیل شده باشند.
به نظر میرسد "استیون هاوکینگ" بار دیگر درست میگفته است، چرا که یک مدل جدید از کیهان در روزهای آغازینش نشان میدهد که سیاهچالههای نخستین پس از انفجار بزرگ (مهبانگ) شکل گرفتهاند و میتوانند ماده تاریک گریزانی باشند که توسط این فیزیکدان برجسته در سال 1974 نظریهسازی شد.
سه مورد از پرکاربردترین اختراعاتی که از نظریه های آلبرت اینشتین نشأت گرفته در این خبر معرفی شده است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در اولین شب از هفته یازدهم برنامه چراغ مطالعه ابتدا مروری بر اخبار داخلی حوزه نشر شد. دراین بخش، اخبار رونمایی از کتابهای مختلف در هفتههای گذشته مرور شد؛ خبر رونمایی از کتاب «متاستاز اسرائیل» نوشته کوروش علیانی که به تازگی توسط انتشارات جام جم منتشر شده است یکی از این کتابها بود. کتابهای دوجان با تدوین زهرا قدیانی و رنجین کمان که مجموعه متون...
گلشنی در درسگفتار بررسی کتاب «پژوهشهایی در آثار علمی و فلسفی ابنسینا» گفت: ابنسینا یک فیلسوف تمام عیار است که متاسفانه بعد از ملاصدرا تحت شعاع قرار گرفت.
سید مهدی ناظمی، استاد فلسفه در برنامه چراغ مطالعه گفت: به عقیده بودریار رسانه، جهان واقعی را تفسیر میکند و ما برای تفسیر جهان واقعی راهی برای فرار از دست رسانه ها نداریم.
یک معمار درباره پاویون ایران در اکسپو 2020 دبی میگوید: امسال پاویون ایران با تولیگری شرکت سهامی نمایشگاه بینالمللی و وزارت صمت، به صورت داوطلبانه و تلاشهایی که صورت گرفت، بین 14 نهاد تقسیم شد که میتوانست اتفاق خوبی تلقی شود؛ ولی چون کیوریتور و مدیریت یک پارچهای در فضای پاویون ایران وجود نداشت، هر نهاد ساز خود را زده بود که نتیجهی پاویون ایران، چون یک ترشی هفت بیجار شد.
سیدیس در یکم آوریل 1898 از والدین مهاجر روس در شهر نیویورک متولد شد. وی در 18 ماهگی می توانست به راحتی روزنامه بخواند.