هشدار روسیه درباره اعمال تحریمهای احتمالی اروپا
اقتصادنیوز: سخنگوی دولت روسیه تأکید کرد تحریمهای احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات الانجی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، «دمیتری پسکوف» سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریمهای احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات الانجی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است.
خبرگزاری تاس گزارش داد، وی گفت: باید دید چه تعاریفی انجام خواهد شد، چه محدودیت هایی به ویژه... اعمال می شود.
پسکوف افزود: در واقع، تلاشها برای بیرون راندن روسیه از بازارهای انرژی ادامه دارد؛ البته تغییر به سمت بازارهای گرانتر قبل از هر چیز برای ایالات متحده و برخی کشورهای دیگر سودآور است.
سخنگوی دولت روسیه در ادامه گفت: برای مصرفکنندگان نهایی وعمدتاً بخشهای صنعتی اروپا، این (تحریمها) به معنای گاز گرانتر خواهد بود.
خبر مرتبط چالش های مهم تقابل جنگنده های روسیه و آمریکااقتصادنیوز: تحلیلگران نظامی بر این باورند که جنگندههای جدید نیروی هوایی اوکراین در صورت مواجهه با جتهای پیشرفته سوخو -35 روسیه با چالشهای مهمی مواجه میشوند.
وی تصریح کرد: بدیهی است که ما به دنبال راه هایی برای عبور از این موانع غیرقانونی خواهیم بود؛ این یک رقابت ناعادلانه و غیرقانونی است.
بلومبرگ پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال ممنوعیت صادرات مجدد گاز الانجی روسیه از طریق بنادر اروپایی به کشورهای ثالث به عنوان بخشی از پیش نویس چهاردهمین بسته تحریم های ضد روسیه است. هرچند که اتحادیه اروپا قصد ندارد کشورهای عضو را از خرید آن برای استفاده در قلمرو خود منع کند.
خبر مرتبط حمله شبهنظامیان به پلیسراه روسیه + جزئیاتاقتصادنیوز: وزارت کشور روسیه امروز (دوشنبه) با انتشار بیانیهای اعلام کرد که در حمله شبهنظامیان به یک پاسگاه پلیس راهنمایی و رانندگی در منطقه کاراچای - چرکس در قفقاز شمالی، 2 افسر پلیس کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
پیش از این، مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال نیز طی اظهاراتی اعلام کرده بود که اگر اتحادیه اروپا تحریمهایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه الانجی یامال استفاده خواهد کرد و از آن خارج خواهد شد.
قیمت گاز در اروپا پس از جنگ اوکراین و کاهش شدید واردات این محصول از روسیه در سال 2022، به شدت افزایش یافت.
در پی افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و شرکتهای اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را بسیار کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تامین آن، تحت فشارهای شدیدی از سوی افکار عمومی قرار گرفتند.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید