جمعه 5 بهمن 1403

هشدار فعال سیاسی اصلاح طلب درباره «تشکیل دوباره مجلس اقلیت»

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
هشدار فعال سیاسی اصلاح طلب درباره «تشکیل دوباره مجلس اقلیت»

نامه نیوز نوشت: فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: گروه های اصولگرا و نمایندگان فعلی مجلس، یک طرفه مشغول فعالیت هستند، افطاری پرهزینه می دهند و برای ائتلاف جلسه برگزار می گذارند اما در اردوگاه اصلاحات خبری نیست.

سال انتخابات مجلس شورای اسلامی است اما برعکس اصولگرایان، اصلاح طلبان تحرکی از خود نشان نمی دهند.

حجت الاسلام احمد مازنی درباره آرایش فضای سیاسی کشور برای انتخابات گفت: اصلا فضای کشور انتخاباتی نیست. البته در دو انتخابات گذشته نیز چنین وضعیتی را شاهد بودیم. معتقدم اعتراضات سال 1401 خیلی بر عرصه سیاسی و اجتماعی کشور تأثیرگذاشته است و به نظر نمی رسد مردم خیلی برای انتخابات آمادگی داشته باشند.

وی افزود: البته نگاه به شبکه های اجتماعی و سایت های مختلف این تصویر را در ذهن ایجاد می کند که گویی یک انتخابات یکطرفه و به لحاظ مشارکت حتی پایین تر از انتخابات سال 1398 و 1400 پیش رو داریم. به عبارت روشن تر، گروه های اصولگرا، نمایندگان فعلی مجلس و کسانی که برای کسب کرسی نمایندگی تلاش می کنند، یک طرفه مشغول فعالیت هستند، در شهرستان ها افطاری پرهزینه می دهند و برای ائتلاف جلسه برگزار می گذارند اما در اردوگاه اصلاحات خبری نیست.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه دستگاه های نظارتی و مجری انتخابات باید رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای برگزاری انتخابات رقابتی با مشارکت را دنبال کنند، یادآور شد: دیدگاه رهبر معظم انقلاب آن است که راهبردهای ترسیمی ایشان در امر انتخابات به معنای واقعی کلمه محقق و عملیاتی شوند اما این تصور در جامعه وجود دارد که دستگاه های برگزاری انتخابات می خواهند تفسیر خود را از رهنمودهای رهبری به اجرا درآورند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب می فرمایند «انتخابات رقابتی باشد» اما دستگاه های مجری و ناظر بر انتخابات تفسیر می کند منظور از انتخابات رقابتی یعنی رقابت بین خودی ها شکل بگیرد بنابراین «احزاب و تشکل های خودی وارد صحنه شوند و به رقابت بپردازند» یا وقتی رهبر معظم انقلاب بر سلامت انتخابات تأکید می کنند، برداشت دستگاه های برگزاری انتخابات آن است که نام آن فردی که می خواهند سالم از صندوق رأی بیرون بیاید.

این نماینده ادوار مجلس تأکید کرد: اگر دستگاه های ناظر و مجری انتخابات بخواهند اجتهاد خودشان را از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب دنبال کنند نتیجه اش این خواهد شد که در نهایت یک مجلس اقلیتی تشکیل می شود چون مردم احساس می کنند دیگر صندوق رأی دیگر فصل الخطاب نیست بنابراین همچون انتخابات 1400 و 1398 رفتار خواهند کرد.

بیشتر بخوانید:

21217

کد خبر 1756890