یک‌شنبه 5 اسفند 1403

هلال احمر اردبیل نیازمند همکاری اصحاب رسانه است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
هلال احمر اردبیل نیازمند همکاری اصحاب رسانه است

اردبیل - ایرنا - مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با قدردانی از خدمات خبرگزاری جمهوری اسلامی در طول سال‌های متمادی بابت بازتاب مناسب خدمات و جلب مشارکت‌های مردمی گفت: این نهاد مردمی به همکاری تنگاتنگ همه اصحاب رسانه نیاز مبرم دارد.

به گزارش ایرنا، عزت‌الله ضربی روز یکشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) استان اردبیل بیان کرد: هلال احمر نهاد غیردولتی و غیرانتفاعی است، برای حضور در بین آحاد مردم به اصحاب رسانه نیاز دارد و در این میان برای ایرنا به عنوان رسانه رسمی کشور ارزش خاصی قائل است.

وی با اشاره به نقش اثرگذار رسانه‌ها در کنار سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان در حوزه مدیریت بحران افزود: رسانه‌های مکتوب، دیداری و شنیداری همواره با هلال احمر عجین بوده‌اند، چون هلال احمر چیزی از خود ندارد و هر چه هست، از مردم دارد و تنها تعداد معدودی نیروی انسانی به عنوان حلقه واسط با مردم در این نهاد فعالیت می‌کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل تاکید کرد: برای تشکیل گروه هماهنگی رسانه‌ای مدیریت بحران برنامه‌ریزی می‌شود و امسال شکل می‌گیرد تا هم اصحاب رسانه از دوره‌های آموزشی جمعیت هلال احمر برخوردار شوند، از تجربیات آنها در راستای خدمت‌رسانی بیشتر به مردم استفاده شود و هم در هنگام بروز حوادث احتمالی، نقش موثری در بازتاب درست واقعیت‌ها، جلوگیری از شایعه‌ها و هدایت کمک‌های مردمی داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر در آستانه 100 سالگی فعالیت خود قرار دارد، اظهار کرد: زیربنای تشکیل و راه‌اندازی صلیب سرخ و هلال احمر کمک به هم‌نوع و در راستای رعایت حقوق بشر است که در حوادث و شرایط سختی قرار می‌گیرند اما روزهای عادی نیز افراد از سایر خدمات درمانی، داروخانه‌ای و توانبخشی یا پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای با کمک داوطلبان برخوردار می‌شوند.

ضربی با اشاره به همه‌گیری ویروس کرونا یادآور شد: جمعیت هلال احمر استان اردبیل سال گذشته نیز در بحث کرونا به عنوان یکی از فعالان در قالب طرح‌هایی مانند عامران سلامت، تب سنجی و ناظران سلامت کنار دانشگاه علوم پزشکی و سپاه بود و نسبت به تجهیز نقاهتگاه‌ها و کمک به بیماران نیازمند، تهیه و توزیع 6 هزار بسته کمک معیشتی، 137 هزار و 500 کالای بهداشتی شامل ماسک و محلول ضدعفونی کننده اقدام کرد.

وی اضافه کرد: همچنین اواخر سال گذشته بانک امانت تجهیزات پزشکی در نقاط مختلف استان اردبیل راه‌اندازی شد تا اقلامی مانند کپسول‌های اکسیژن، تخت و سایر تجهیزات مورد نیاز به صورت امانی در اختیار بیماران نیازمند قرار بگیرد که در مجموع یک‌هزار و 444 نفر از این خدمات بهره‌مند شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با اشاره به مناسبت 18 تا 24 اردیبهشت‌ماه تشریح کرد: 38 برنامه برای هفته هلال احمر در نظر گرفته شده که شامل غبارروبی گلزار و دیدار با خانواده معظم شهدا، نشست صمیمی با مجمع جوانان، رونمایی از بیمارستان صحرایی، توزیع بسته‌های کمک معیشتی، رونمایی سامانه صوتی معاونت امداد و نجات، نمایشگاه عکس یک سال با کرونا یک قرن با مردم، راه‌اندازی کاروان سلامت و درمان اضطراری در نقاط محروم، طرح حمایت ماندگار و اهدای خون، فراخوان جذب داوطلب و افتتاح 14 خانه هلال است.

رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان اردبیل نیز در این دیدار اظهار کرد: جمعیت هلال احمر با سابقه‌ترین و مردمی‌ترین نهادی در کشور است که با وجود ارایه خدمات تخصصی، فعالیتش به جغرافیای خاصی محدود نیست.

سیفعلی موسی‌زاده افزود: موجب افتخار است که سوای شرایط اقتصادی و سیاسی، جمعیت هلال احمر به وظیفه انسانی خود مشغول است و در هر حادثه‌ای امدادگران آن به عنوان نیرویی از بطن مردم به سرعت در صحنه حضور می‌یابند.

وی با اشاره به فعالیت خبرگزاری جمهوری اسلامی در قالب بیش از 60 دفتر داخلی و خارجی بیان کرد: ایرنا به عنوان نهادی رسمی در خدمت نظام و مردم و در کنار جمعیت هلال احمر است.

رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: این روزها با رواج شبکه‌های اجتماعی و افزایش سرعت انتشار شایعه‌ها که قدرت تمییز خبر درست و شایعه را دشوار می‌کند، شاهد مرگ خبر هستیم که نیازمند به‌روز بودن و پاسخگویی سریع به شایعه‌ها است.

وی اضافه کرد: شعار ایرنا صحت، دقت و سرعت است و همواره خود را ملزم به ارایه اخبار از مراجع رسمی و موثق می‌داند اما در فضای مجازی نخست به سرعت بها داده می‌شود؛ برای عقب نماندن رسانه‌های رسمی از رویدادها، سرعت انتشار اخبار به مسئولان بستگی دارد که امید است در این زمینه بیشتر یاریگر اصحاب رسانه باشند.

جمعیت هلال احمر استان اردبیل با حدود 180 نفر پرسنل و 50 هزار نفر داوطلب، 13 پایگاه امداد و نجات در نقاط مختلف این استان دارد.

18 اردیبهشت، روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر است و این مناسبت امسال با شعار "یک سال خدمات داوطلبانه مقایسه نشدنی" برگزار می‌شود.

*س_برچسب‌ها_س*