همه چیز درباره محدودیتهای تراکنش برداشت
بانکها موظف هستند تا آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاههای پرداخت غیرحضوری از کلیه حسابهای سپرده متعلق به مشتری حقیقی را به روزانه 100 میلیون تومان محدود کند.
بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار در راستای مبارزه با پولشویی، مقرراتی بر تراکنشهای بانکی افراد اعمال میکند که یکی از آنها تعیین سقف در تراکنشهای برداشت از حسابهای سپرده مشتری است.
به گزارش ایسنا، در راستای مبارزه با پولشویی و تروریسم مالی مجموعه ضوابطی برای نظارت بر تراکنشهای بانکی اشخاص اعمال میشود که یکی از این ضوابط تعیین آستانه در تراکنشهای برداشت از حسابهای سپرده مشتری است.
در این زمینه، بانکها موظف هستند تا آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاههای پرداخت غیرحضوری از کلیه حسابهای سپرده متعلق به مشتری حقیقی را به روزانه 100 میلیون تومان محدود کند.
البته، سقف مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاههای پرداخت غیر حضوری برای مشتری حقیقی که سپرده تجاری ندارد، ماهانه 500 میلیون تومان است که سقف مجاز مجموعه مبالغ برداشت از طریق درگاههای پرداخت غیرحضوری در مورد اشخاص حقوقی بر مبنای سطح ریسک پولشویی توسط هیئت عامل بانک مرکزی تعیین میشود.
علاوه بر این، بانکها موظف هستند که در کلیه نقل و انتقالات الکترونیکی وجوه بالاتر از 200 میلیون تومان درون بانکی و بین بانکی روزانه مشتری حقیقی، انتقال وجه را منوط به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرمهای مربوط و ارائه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه کرده و تصویری از اسناد مثبته مربوط به انتقال وجه در پرونده تراکنش مذکور را نگهداری کند.
این الزام باید برای کلیه نقلوانتقالات الکترونیکی وجوه بالاتر از یک میلیارد تومان درون بانکی و بین بانکی مشتری حقوقی و حسابهای سپرده تجاری مشتری حقیقی نیز صورت بگیرد.
همچنین، حداکثر تراکنش خرید از هر کارت متعلق به مشتری حقیقی، مبلغ 50 میلیون تومان و مجموع تراکنشهای انجام شده کارتی برای وی در کل شبکه بانکی روزانه 100 میلیون تومان است.
به کانال عصر ایران در تلگرام بپیوندید نظرات کاربران لینک کوتاه: asriran.com/003Srt