یک‌شنبه 30 دی 1403

همکاری شهرداری تهران با سازمان انرژی اتمی در حوزه خدمات شهری

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
همکاری شهرداری تهران با سازمان انرژی اتمی در حوزه خدمات شهری

معاونت خدمات شهری شهرداری تهران با سازمان انرژی اتمی تفاهم‌نامه همکاری در حوزه‌های خدمات شهری امضا کردند .

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست مشترک شرکت توسعه کاربرد پرتوها و معاونت خدمات شهری شهرداری تهران با حضور سید پژمان شیرمردی؛ معاون سازمان انرژی اتمی ایران و مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها، حسین نظری؛ معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران و مدیران عامل زیرمجموعه این معاونت در راستای انجام همکاری‌های مشترک برگزار شد.

حسین نظری؛ معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در خصوص این نشست گفت: با توجه به این که شرکت توسعه کاربرد پرتوها که در حمایت از تولید داخل و حفظ سرمایه ملی و نیز کاهش وابستگی به تجهیزات غیربومی در بخش‌های صنعتی شهری فعالیت می‌کند، این نشست مشترک برگزار شد.

جزئیات جدید از آغاز به کار معاینه فنی پرتابل در تهران

نظری با اشاره به تعاملات صورت گرفته مابین مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها و معاونت خدمات شهری شهرداری تهران اظهار کرد: در این نشست مشترک مقرر شد تعاملاتی در بخش‌های مختلف حوزه خدمات شهری چون چگونگی امحاء پسماندهای بیمارستانی، شیرابه زباله‌ها، استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز شهر تهران، استفاده از رنگ‌های مناسب جهت ایجاد روشنایی، پاکسازی جداره‌های بتنی سطح شهر تهران و... پروتکل‌هایی جهت همکاری‌های مشترک تعریف شد تا در بخش‌هایی که امکان آن وجود دارد از توانمندی‌های این شرکت در حوزه‌های مختلف خدمات شهری بهره‌مند شویم.

همچنین در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری از سوی مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوها و معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در خصوص حوزه‌های مختلف حوزه خدمات شهری به امضاء رسید.

براساس این گزارش، شرکت توسعه کاربرد پرتوها در سال 1390 با هدف بسط و توسعه کاربردهای فناوری هسته‌ای در حوزه‌های سلامت و بهداشت، پزشکی، کشاورزی، محیط زیست، امنیت و تحقیقات علمی آغاز به کار کرد. از جمله مهمترین کاربردهای پرتو در جهان می‌توان در حوزه پزشکی به پرتودرمانی و تولید رادیو داروهای تشخیصی و درمانی، در حوزه سلامت و بهداشت به استریل کردن تجهیزات پزشکی، دفع آفات کشاورزی و افزایش ماندگاری مواد غذایی، در صنعت به بهبود خواص پلیمری، کاشت یونی، تولید رادیو ایزوتوپ‌های صنعتی و آزمون‌های غیرمخرب و در حفاظت از محیط زیست به پاکسازی آب‌ها و خاک‌های آلوده و تصفیه پسماندهای شهری، صنعتی و بیمارستانی اشاره کرد.