یک‌شنبه 26 مرداد 1404

واکنش ایران به اعتراف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
واکنش ایران به اعتراف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تصریح «رابرت اف‌کندی» کاندیدای ریاست جمهوری سال آینده آمریکا مبنی اینکه «ما داعش را ایجاد کردیم» تاکید مجدد بر این حقیقت است که رژیم آمریکا پدرخوانده داعش است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در توئیتی نوشت: در اینکه آمریکا خالق داعش است، تردیدی نبود، اما برای کسانی که عمداً چشم‌ها را بر حقیقت بستند؛ تصریح «رابرت اف‌کندی» برادر زاده «جان اف‌کندی» و کاندیدای ریاست جمهوری سال آینده آمریکا مبنی اینکه «ما داعش را ایجاد کردیم»، تاکید مجدد بر این حقیقت است که رژیم آمریکا پدرخوانده داعش است.

گفتنی است، رابرت اف‌کندی نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و برادر زاده رئیس‌جمهور ترور شده سابق این کشور، در سخنرانی اعلام نامزدی خود برای انتخابات ریاست‌جمهوری اذعان کرد که واشنگتن، گروه تروریستی داعش را ایجاد کرده است.

همچنین بخوانید