شنبه 22 آذر 1404

واکنش عراقچی به تمجید برنده نوبل صلح از صهیونیست ها / جایزه نوبل مدت‌هاست اعتبارش را از دست داده است

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
واکنش عراقچی به تمجید برنده نوبل صلح از صهیونیست ها / جایزه نوبل مدت‌هاست اعتبارش را از دست داده است

اقتصادنیوز: عراقچی نوشت: برای بسیاری از مردم در سراسر جهان، جایزه نوبل مدت‌ها است اعتباری که قرار بود داشته باشد را از دست داده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در حساب ایکس خود نوشت:

برای بسیاری از مردم در سراسر جهان، جایزه نوبل مدت‌ها است اعتباری که قرار بود داشته باشد را از دست داده است. دلیل این فروپاشی آن است که این جایزه همواره به‌عنوان ابزاری برای حمله به دولت‌های غیرغربی که «دشمن» منافع غرب تلقی می‌شوند، مورد استفاده قرار گرفته است.

اعطای جایزه به‌اصطلاح «صلح» امسال به فردی که در واقع به تحریک «جنگ» علیه کشور خود می‌پردازد و هم‌زمان عاملان نسل‌کشی و جنایات جنگی در فلسطین را می‌ستاید، این برداشت را بیش از هر زمان دیگری تقویت کرده است.

ماریا کورینا ماچادو برنده جایزه صلح نوبل امسال پیش از این با انتشار پیامی در حساب کاربری خود از تماس تلفنی با نخست وزیر رژیم اسراییل خبر داده و با تروریست خواندن حماس، حزب‌الله و حوثی‌ها، از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه حمایت کرده بود. او همچنین خواستار اجرای طرح‌های ترامپ علیه کشورش شامل مداخله نظامی شده است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید