اورانیوم غنی شده
اورانیوم غنی شده
اقتصادنیوز: اخیرا ریچارد نفیو که از او به عنوان معمار تحریمهای ایران در دوران اوباما یاد میشود یادداشتی را در نشریه فارن افرز منتشر کرده و تاکید دارد که دیپلماسی تنها گزینه دولت دوم ترامپ در ارتباط با ایران است.
تولید اورانیوم در ایالات متحده در سال 1980 به اوج خود رسید، در حالی که خرید اورانیوم توسط اپراتورهای نیروگاههای هستهای آمریکا از تأمینکنندگان داخلی در سال 1981 به بالاترین حد خود رسید. از سال 1992، بخش عمده اورانیوم خریداری شده توسط اپراتورهای نیروگاههای هستهای آمریکا از منابع خارجی وارد شده است.
فریدون عباسی، رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی، گفت: «ما از بحث ساخت سلاح گذشتهایم. ما خیلی سال پیش شاید، 15 یا 20 سال پیش، از این مرحله عبور کردهایم. فریدون عباسی، رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی، گفت: «ما از بحث ساخت سلاح گذشتهایم. ما خیلی سال پیش شاید، 15 یا 20 سال پیش، از این مرحله عبور کردهایم. کشورهای غربی که دشمن ما هستند، میدانند که به این دلیل که 8 سال ما را درگیر جنگ کردند،...
فریدون عباسی رییس اسبق سازمان انرژی اتمی گفت: ما از بحث ساخت سلاح گذشته ایم. ما خیلی سال پیش شاید، 15 یا 20 سال پیش، از این مرحله عبور کرده ایم. کشورهای غربی که دشمن ما هستند می دانند که به این دلیل که 8 سال ما را درگیر جنگ کردند، پس ما هم روی انواع مواد منفجره کار کردیم و الان داریم در موشک هایمان از آن استفاده می کنیم.
فریدون عباسی رییس اسبق سازمان انرژی اتمی گفت: ما از بحث ساخت سلاح گذشته ایم. ما خیلی سال پیش شاید، 15 یا 20 سال پیش، از این مرحله عبور کرده ایم. کشورهای غربی که دشمن ما هستند می دانند که به این دلیل که 8 سال ما را درگیر جنگ کردند، پس ما هم روی انواع مواد منفجره کار کردیم و الان داریم در موشک هایمان از آن استفاده می کنیم.
اقتصادنیوز: در شرایطی که رایزنی ها در ژنو برای خروج از بحران هسته ای ایران برگزار، تلاش ها جهت برقراری آتش بس در غزه نیز جریان دارد؛ دو گزاره ای که می تواند زمینه ساز بازگشت ثبات به منطقه شود. در این میان سکوت ترامپ و فعل و انفعال های نتانیاهو موجب شده تا آینده رایزنی ها در هاله ای از ابهام قرار بگیرد.
منابع خبری غربی فرازهایی از نامه سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان به دبیرخانه شورای امنیت را منتشر کردهاند که در آن با اشاره به افزایش تولید اورانیوم غنیشده با خلوص 60 درصد در ایران، درباره استفاده از مکانیسم ماشه هشدار داده شده است. منابع خبری غربی فرازهایی از نامه سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان به دبیرخانه شورای امنیت را منتشر کردهاند که در آن با اشاره به افزایش تولید...
خبرنگار رسانه آمریکایی به نقل از منابع دیپلماتیک از توافق تازه ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای افزایش سطح نظارت آژانس در جهت پیشگیری از انحراف مواد شکافتپذیر خبر داد. خبرنگار رسانه آمریکایی به نقل از منابع دیپلماتیک از توافق تازه ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای افزایش سطح نظارت آژانس در جهت پیشگیری از انحراف مواد شکافتپذیر خبر داد. به گزارش عرشه آنلاین؛ «لارنس نورمن»،...
اقتصادنیوز: در شرایطی که گمانه زنیها درباره احتمال حمله ادعایی اسرائیل به تاسیسات هستهای ایران داغ است؛ نشریه نیویورک تایمز با استناد به دلایلی مدعی است که در صورتی که تلآویو بخواهد دست به چنین قماری بزند، نه تنها متحمل هزینه بالایی خواهد شد، بلکه عملیاتی شکست خورده را کلید زده است.
برنز مدعی شد که ایران برنامه هسته ای خود را با انباشت اورانیوم غنی شده تا سطوح نزدیک به غنای نظامی پیش برده و در نتیجه، ایران در صورت لزوم میتواند به سرعت مواد اولیه کافی برای بمب اتمی را تامین کند؛ در این شرایط کشورهای دیگر زمان کمتری برای واکنش خواهند داشت.
اقتصادنیوز: در آستانه سفر مسعود پزشکیان به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل، بسیاری از تحلیلگران با اشاره به سیاست دستگاه دیپلماسی دولت چهاردهم که همانا تنش زدایی با غرب جهت برداشته شدن تحریم ها است، در باب رایزنی های احتمالی مقام های تهران و واشنگتن در جریان این سفر تحلیل هایی را مطرح کرده اند. بسیاری از آنها در این باره اتفاق نظر دارند که تنش ها در خاورمیانه و اوکراین بزرگ...
قطر یا عمان میزبان مذاکرات مستقیم تهران و واشنگتن میشوند؟ قطر یا عمان میزبان مذاکرات مستقیم تهران و واشنگتن میشوند؟ انتخاب عباس عراقچی بهعنوان وزیر خارجه، امید احیای مذاکرات را افزایش داده است.
انتخاب عباس عراقچی بهعنوان وزیر خارجه، امید احیای مذاکرات را افزایش داده است. به گزارش مرکز استیمسون بهدلیل برخی موانع، احتمالا این مذاکرات صرفا درخصوص مساله هستهای نیست، اما فقط بین ایران و آمریکا خواهد بود و محل آن نیز عمان یا قطر است.
جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا و کایر استارمر، نخستوزیر بریتانیا هراس دارند که روسیه در ازای دریافت موشکهای بالستیک از ایران، (ادعایی) فنآوری هستهای خود را با تهران به اشتراک بگذارد.
اقتصادنیوز: به ادعای ناظران، در کنار پیشرفت برنامه هستهای ایران، همکاری راهبردی و گزینشی تهران و مسکو به چالش تازه غرب تبدیل شده، بالاخص آن که نهادهای اطلاعاتی میگویند امکان این که روسیه فن آوری هستهای خود را به طور پنهان در اختیار ایران قرار دهد، بالاست.