دوشنبه 6 اسفند 1403

واکنش چین به قطعنامه شورای حکام علی ایران

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
واکنش چین به قطعنامه شورای حکام علی ایران

اقتصادنیوز؛ نمایندگی دائمی چین در وین، مقر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز جمعه از تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ابراز تاسف کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس؛ نمایندگی دائمی چین در وین در پیامی در توئیتر نوشت: «چین از تصویب قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره اجرای پادمان‌های ایران با توجه به پیامدهای بزرگی که چنین اقدامی بر چشم‌انداز برجام خواهد گذاشت، عمیقا ابراز تاسف می‌کند. چین و روسیه علیه این قطعنامه رای دادند.»

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (جمعه) اولین قطعنامه ضد ایرانی پیشنهاد شده از سوی تروئیکای اروپایی از سال 2012 را به بهانه عدم همکاری تهران با تحقیقات آژانس را با 25 رأی موافق، 2 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع تصویب کرد.

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی نیز با بیان اینکه شورای حکام با تصویب این قطعنامه از ایران خواست دسترسی به دو مکان مورد نظر را فراهم کند، گفت: «روسیه و چین [به این قطعنامه] رأی منفی دادند».

نمایندگی روسیه در وین توضیح داد: «برای رسیدن به نتایج مثبت، آژانس و تهران باید به گفت‌وگو مطابق با روش‌های معمول ادامه دهند و نگرانی‌های طرف‌ها در نظر بگیرند. در عین حالی که بر لزوم حل فوری مشکل این مشکل توسط تهران و آژانس تاکید [می‌کنیم]، باور داریم این قطعنامه می‌تواند مخرب و غیرسازنده باشد».

خبر دیحال تکمیل است...

این مطلب برایم مفید است بلی 2 نفر این پست را پسندیده اند