شنبه 29 دی 1403

واکنش کاربران به نتایج انتخابات ریاست جمهوری دولت چهاردهم

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع
واکنش کاربران به نتایج انتخابات ریاست جمهوری دولت چهاردهم

کاربران شبکه‌های اجتماعی پس از مشخص شدن نتایج آرا به بیان نظرات خود در صفحه‌های شخصیشان پرداختند.

با پایان دور اول رقابت‌های انتخاباتی و مشخص‌شدن نتایج آرا، کاربران شبکه‌های اجتماعی خود را مهیای رقابت در دوره دوم انتخابات کردند. طرفداران هر یک از نامزد‌ها از استراتژی‌های خود و لزوم تلاش جمعی برای رأی‌آوری کاندیدای خود نوشتند. طرفداران کاندیدا‌های جبهه اصولگرایی نیز از لزوم کنارگذاشتن اختلافات سلیقه‌ای و تلاش برای پیروزی گفتند، آن‌ها تأکید کردند قالیباف و جلیلی هر دو از سرمایه‌های انقلاب هستند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های طرفداران آقایان پزشکیان و جلیلی را مرور کرده‌ایم.

 حسام‌الدین براتی: هفته‌ای که پیش رو داریم ساعت به ساعت و دقیقه به دقیقه‌اش حساس و مهمه. اگر کم گذاشته بشه، جریان انقلاب اسلامی قطع به یقین دچار چالش‌های اساسی میشه. با همه ناراحتی‌های احتمالی عده‌ای از دوستان، الان نه وقت گلایه است، نه وقت ابراز ناراحتی، الان وقت اتحاد و همدلی برای موفقیت جبهه انقلابه.

 حسین سیستانی: دور دوم، منتظر می‌مانم آقای پزشکیان در عرصه اقتصادی و سیاسی با کارگزاران و مشارکتی‌ها مرزبندی کند و وعده دولت ملی دهد یا آقای جلیلی در عرصه اجتماعی و فرهنگی با پایداری مرزبندی کند و وعده بازسازی اجتماعی دهد. در غیر این صورت، دلیلی برای رأی به هیچ‌کدام‌شان نخواهم داشت.

مالک شریعتی: پزشکیان و جلیلی به دوردوم می‌روند. با این نتایج روشن شد که کنار رفتن هر دو بزرگوار جلیلی و قالیباف منطقی نبود، چون جلیلی خیلی جلوتر بود و کنار رفتن قالیباف، پزشکیان را دور اول به 50درصد می‌رساند. همه از قالیباف تشکر کنیم و برای دور دوم از خود گذشته و متحد شویم.

سعید بهشتی: [قالیباف و جلیلی] هر دو سرمایه‌های انقلاب، هر دو برخوردار از سوابق درخشان پیروی خالصانه از فرامین رهبری، هر دو از آزمون‌ها و کارزار‌های سخت فیروز و ظفرمند برآمده، هر دو پرکار و خدمتگزار، هر دو مصداق اشداء علی الکفار رحماء بینهم. هر کدام رئیس‌جمهور بشوید، مایه فخر و مباهاتید.

 احسان تقدسی: عرصه سیاست تا دل‌تان بخواهد ناکامی دارد و اندکی پیروزی. نه آن شکست ناامیدی دارد و نه پیروزی ماندگار است. تاریخ اسلام سرشار از شکست‌های ظاهری است. حس شکست از آن کسی است که نیتی جز خدمت به مردم در راه رضای خدا داشته است. به راهی که رفته‌ایم «می‌بالیم». #انتخابات ریاست‌جمهوری

 جلیل محبی: قال علی (ع): خدای سبحان به هیچ کسی با تفرقه و جدایی، خیری عطا نکرده است، نه از آنانی که درگذشته‌اند و نه به آنانی که باقی مانده‌اند. اِنَ اللَهَ سُبحَانَهُ لَم یُعطِ أَحَداً بِفُرقَه خَیراً مِمَن مَضَی وَ لَا مِمَن بَقِیَ.

 سیدعطاءالله مهاجرانی: نتیجه دور اول انتخابات نسبتاً روشن است. به دور دوم می‌رویم. مطلقاً یکدیگر و نیامدگان را ملامت نکنیم. دچار ملالت نشویم. با امید و تکاپوی بیشتر از تمام توان‌مان استفاده کنیم. مثل گل‌ها و غنچه‌های نو رز ما! پیروزی پزشکیان احتمالش بیش از پیروزی رقیب است. دچار تقابل فرشته و دیو نشویم.

 محمدجواد آذری‌جهرمی: برنده انتخابات مهم است، اما مهم‌تر از آن، آن 60درصد نورچشمانی هستند که به‌دلایل مختلف تصمیم گرفتند در انتخابات حاضر نشوند، چون که تاکنون صدایی برای همنوایی با آن نشنیده‌اند. ایران متعلق به همه است، متعلق به همه این 60درصد هم. باید صداشون بود که ایران، ایران همیشگی بشه.

 محمد ماجدی: انتخابات به دور دوم رسید. ما به عشق ایران دوباره به صحنه می‌آییم و تلاش می‌کنیم برای ایران، همه به صحنه بیایند و اصلح انتخاب شود. دوباره ایران...

 عبدالله گنجی: حاکمیت الان واضع‌تر (؟) می‌تواند چرایی سکون در سقف مشارکت را آسیب‌شناسی کند، چون میزان مشارکت نشان داد که بود و نبود کاندیدای اختصاصی اصلاح‌طلبان، تلاش فراگیر یا تحریم آنان تأثیری در رشد مشارکت ندارد. محاسبات حکومت برای رشد مشارکت دقیق نبود. اصلاح‌طلبان هم واقع‌بین شدند، بیشتر می‌نویسم.

میکائیل دیانی: عدم‌همزمانی انتخابات شورا‌های شهر و روستا با انتخابات ریاست جمهوری کاملاً ملموس است؛ شور انتخاباتی در شهرستان‌ها کم و مشارکت در شهر‌های کوچک و بخش‌ها به شدت پایین آمده است! انگیزه‌های قومی -‌طایفه‌ای انتخابات شورای شهر مردم را پای صندوق ریاست جمهوری هم می‌آورد!

منبع: روزنامه جوان