جمعه 31 مرداد 1404

ورود4 فرد در حالت مستی به اورژانس / علوم پزشکی البرز جزئیات یک درگیری را شرح داد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
ورود4 فرد در حالت مستی به اورژانس / علوم پزشکی البرز جزئیات یک درگیری را شرح داد

دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام کرد که افرادی با حالت غیرعادی پس از ورود به بیمارستان چند پرستار را مورد ضرب و شتم قرار داده بودند و تیم حراست برای مقابله با آنان وارد عمل شده بود.

دانشگاه علوم پزشکی البرز شامگاه پنجشنبه 30 مرداد درباره انتشار فیلم درگیری در یکی از بیمارستان‌های کرج اعلام کرد:

فیلم منتشرشده تنها بخشی از ماجراست و فیلم کامل حادثه از ابتدای ورود چهار فرد در حالت مستی به اورژانس، در اختیار مراجع ذی‌صلاح قرار گرفته است. این افراد که در وضعیت مستی و غیرعادی قرار داشتند، با رفتارهای هنجارشکنانه به کادر درمان، از جمله پرستار خانم در حین خدمت و همچنین چند همراه بیمار حمله‌ور شدند و متأسفانه تعدادی از پرستاران مورد ضرب‌وشتم قرار گرفتند.

به محض بروز حادثه، تیم حراست بیمارستان با سرعت وارد عمل شد و در حین مقابله با مهاجمان، چند تن از نیروهای حراست نیز آسیب دیدند و یکی از آنان در ناحیه صورت مصدوم شد و چند پرستار و همراه بیمار دچار شکستگی در ناحیه دست و... شدند که در ادامه، با همکاری نیروی انتظامی، افراد خاطی مهار و برای رسیدگی قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

خوشبختانه وضعیت جسمانی پرستاران و نیروهای حراست آسیب‌دیده رضایت‌بخش است و ارائه خدمات درمانی در بیمارستان بدون هیچ‌گونه اختلال ادامه دارد.

دانشگاه علوم پزشکی البرز ضمن محکومیت شدید هرگونه تعرض به حرمت و امنیت کادر درمان، اعلام می‌دارد که حفظ امنیت پرسنل و بیماران خط قرمز دانشگاه است و این موضوع تا رسیدن به نتیجه قضایی و برخورد قانونی با عاملان حادثه به‌طور جدی پیگیری خواهد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.