چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404

وزیر خارجه چین: پرونده هسته‌ای ایران در مقطع حساسی قرار دارد

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
وزیر خارجه چین: پرونده هسته‌ای ایران در مقطع حساسی قرار دارد

وانگ یی با تأکید بر اینکه «پرونده هسته‌ای ایران در مقطع حساسی قرار دارد»، گفت: «چین، روسیه و ایران باید هماهنگی بین‌المللی را تقویت کنند و در حفظ صلح جهانی مشارکت کنند».

وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، امروز جمعه 24 اسفندماه خواستار تقویت هماهنگی‌ها بین پکن، تهران و مسکو شد.

به گزارش فارس به نقل از شینهوا، وانگ بعد از نشست سه‌جانبه معاونان وزرای خارجه چین، ایران و روسیه در پکن، گفت: «چین، روسیه و ایران باید هماهنگی بین‌المللی را تقویت کنند و در حفظ صلح جهانی مشارکت کنند».

وی همچنین افزود: «پرونده هسته‌ای ایران در مقطع حساسی قرار دارد».

از سوی دیگر، «ما ژائوشو» معاون وزیر خارجه چین نیز اظهار داشت: «از سیاست ایران برای ادامه همکاری با آژانس حمایت می‌کنیم. ما خواستار لغو تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی علیه ایران هستیم».

وی همچنین افزود: «ما بر لزوم احترام کامل به حق ایران در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای تاکید می‌کنیم».

از میان اخبار

فریدون فرخزاد؛ پرتره یک شومن مشهور

نقدعلی خلاف واقع می‌گوید؟

دیدار پشت در‌های بسته علیه ایران؛ عربستان و آمریکا چه در سر دارند؟

ایران با دونالد ترامپ چه باید بکند؟