سه‌شنبه 4 شهریور 1404

وضعیت متفاوت خراسان جنوبی در نقشه کرونا؛ طبس قرمز شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
وضعیت متفاوت خراسان جنوبی در نقشه کرونا؛ طبس قرمز شد

بیرجند - ایرنا - براساس آخرین رنگ‌بندی کرونایی از 2 شهرستان قرمز در کشور یک شهرستان و از 9 شهرستان نارنجی کشور 2 شهرستان مربوط به خراسان جنوبی است.

به گزارش روز جمعه ایرنا براساس آخرین تغییرات در نقشه رنگ‌بندی شهرستان‌های کشور که از فردا 13 آذر اعمال می‌شود؛ با عبور از خیز پنجم کرونا، تهران و 14 مرکز استان دیگر در وضعیت آبی کرونا قرار گرفتند.

بر این اساس 284 شهرستان کشور در وضعیت آبی (کم خطر)، 153 شهرستان زرد (متوسط خطر)، 9 شهرستان نارنجی (پرخطر) و 2 شهرستان قرمز (خیلی پرخطر) هستند.

وضعیت خراسان جنوبی در نقشه کرونایی کشور متفاوت از سایر استان‌هاست به طوری که شهرستان طبس خراسان جنوبی به همراه شهرستان بهاباد استان یزد، تنها شهرستان‌های قرمز کشور هستند که به علت افزایش روند بستری کرونا، دوباره در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفتند.

طبس که پهناورترین شهرستان خراسان جنوبی و در مسیر ارتباطی چند استان کشور قرار دارد در رنگ‌بندی قبلی نارنجی بود که قرمز شد.

براساس آخرین به‌روزرسانی نقشه کرونایی که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز (جمعه) منتشر کرد، شهرستان نهبندان که در وضعیت زرد قرار داشت، دوباره نارنجی شد و فردوس هم نارنجی ماند.

بدین ترتیب از 9 شهرستان نارنجی کشور 2 شهرستان مربوط به خراسان جنوبی است.

بیرجند هم از وضعیت نارنجی به زرد تغییر رنگ داد و مرکز استان پس از مدت‌ها رنگ دیگری به غیر از قرمز و نارنجی پیدا کرد.

شهرستان‌های خوسف و زیرکوه هم در وضعیت آبی یا کم‌خطر قرار گرفتند و بقیه شهرستان‌های خراسان جنوبی در وضعیت زرد قرار دارند.

خراسان جنوبی 11 شهرستان دارد و در رنگ‌بندی قبلی کرونایی کشور سه شهرستان این استان شامل بیرجند، طبس و فردوس در وضعیت نارنجی و سایر شهرستان‌ها در وضعیت زرد قرار داشتند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*